Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, July 7, 2013

Jumbo SALE 2

Assalamualaikum ! :) 

Haiii :D hehe . Hmm , actually saje nk smbung prev post pasal jumbo sale tuuuu . Ingat takk? haha . Hmm , kan jumpa someone masa tuu kan . I mean 1st time contact dia thru phone kan . Then , star hari tuu ktorg just contact each other . Almost everyday gak ahh :p haha . Aduh aku pun xsangka mcmana boleh kenal dgn dia ni . Know what ? First time jumpa dia pun disebabkan Hanafi ajak dia study skali ttbe hari tu . And haritu   jugak first mengetahui akan wujudnya dia di KMM , hahaha :p First impression kann , hmmm , aku cm trtanya2 " Dia ni Melayu ke India ? " Erkk. haha . Time tu study ngn Fasihah , Hanafi , Aku n si "dia" tuu :D HAHA . Aku ingat aku je pk cmtu . Aku tanya lah seha dia tu mlayu ke india , rupa2nya seha kate dia pun nak tanya soalan yg sama kat aku :D HAHAHA . Pastu takpe lagi . Aku nk beli ice-cream , ermm , sblum tuu mmg ktorg da ckp2 da nk beli sume . Pastu yg lain taknak so aku g je laa sorg . And beli satu jee :P haha . Aku kan hantu ice-cream , so mmg aku tak share la . haha . pastu si 'dia' tuu , yg aku bengang , time aku gelak2 sume , yg 'dia'  tuu muka serious jee . Sakit hati betul . And tuu laa last aku jumpa dia . Lpas2 tuu , dh jrg trserempak . Bila trserempak cm tegur2 "Woii woii" cm tuu jee . 

Sampai lah hari jumbo sale tuu baru contact dia . haha . Hmm , tapi kan , sepanjang aku kenal dia , 'sakit' wokk! Huk3 . Hmmm , penuh kesabaran sgt tau selama aku kenal mamat gila ni , hm . serious dohh . Kalau nak cerita semua weh , penat . HAHA . Sakit semua ah . Ishh , Mcm2 hal dohh kat matriks ! seriouslyyyyy ! aaaaaaaaaaa aku cte2 mcmni pun dh rindu . haaha . biol aku nii -,- Banyak sbnarnya nk crite tapi memandangkan nak kerja jap g ni haa , mcm tak sempat lak nk cte byk2 . Hmm . Nnti2 kte cte lagi . tapi buat masa ni , dah 6bulan lebih mengenali dia yg mcm "puihh" ! hahaha . Aku geram betul ngn dia . Dia tuu kira kawan sepergaduhan aku laa . Menyakitkan hati tuu dh lali siaa ngn dia ! :( haha . lantakk ahh . KAu buat aku , aku buat kau balik :p weekkk ! haha . k laa , later smbung . Papaiii :))

with love : Amirah Abdullah :) xoxo