Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, June 27, 2013

Awesome girls!

Assalamualaikum semuaaa ! haii :)



Hmm , harini aku kerja petang . Ehh , jap , dah lama tak update kann . Ttbe kerja pulak . HAHA . Sorry2 . Hm yeahh , aku skrg kerja . Part time saja :) Katmana ? hmm , Ehikk! Kerja Baskin Robbins ! Baskin Robbins 31 ! Hahaha . Dulu time first2 masuk , kerja kat BR Aeon uh , tapi transfer mp lak . huhu . Dekat cket ah kan dgn rumah :) Hmm .

Haa , sebenarnya nak cerita pasal kerja kita hrini . ehee . Hm , hari ni masuk pukul 4.30ptg . Shift petang . Sebelum tuu , kat rumah . Soya ada call tauu ! ttbe jek -,- i was like , apahal soya nii ttbe call . Call tye kerja bila bagai . Cm nk dtg jee? Then , bila tye dia katmana , dia ckp dia kat rumah . So , rasa mcm selamat cket lah sbb takot dia dtg nnti . Malu ! haha . 

Sampai2 je kat BR uhh , ttbe mmber staff semua kata " Ehh Mira , datang naik apa tadi ? Abg Abu(manager) suruh g ganti budak baskin JJ jap" And i was like , APAHAL ttbe ? -,- Takda call apa2 punn . Dia kata JJ tak cukup staff lah , budak cuti lah , mcm2 . Aku ni dah lah kelamm . Tuu mcm , "Err , kak Fiza nii biar betul ? Cakappp laaa betul2! " Cuakk kott! Nak pegi naik apa kann ? Time tu yg ada Kak Ika , Kak Mira , Kak Shiro n Kak Fiza -,-' Semua cam komplot . Aku mcm dapat rasa lah diorg main2 . Tapi makin lama makin diorg yakinkan aku . Suruh ganti bdk JJ tuu . And "danggggg!" At the same time aku tgh cuak , ada lah dlm beberapa org perempuan , satu group sergah aku drpd tepi kedai ! Ya Allah ! Sumpah terkejuttttt . And know who ? MEREKAAA !! Besties2 sayaaaaa ! Aaaaaaaaaaa , rinduuu ! Arin , Aween , Soya n Fitt ! :') Berdebar , cuak , terkejut semua ada ! Dah ahh bbdk BR tgh buat aku cuak time tuu -,- Ishh . Kelammm kelibut gilaaa kot ! Dah lah baru masuk time tuu , Clock-In pun belum lagi . Alih2 mcm2 benda pelik2 berlaku . Aish .

Then dah lama2 tuu , satu je harapan aku nak tahu betul ke tak aku kena g JJ . Iaitu , Kak Mira ! Yeahh . Aku ckp kat dia " Please akk , akk kena backup org. Betul ke tak nii ? Sumpah ? Demi Allah?" Andd ! Yeahh ! hahaha . At last , semua kata , 'Tipuuu JEE" ! :( AKu dh mcm nak nangis kotttt time tuu ! HAHA . Adoii . Then baru layankan bbdk yang lain uhh . Suh diorang beli yg promotion uhh . And diorg beli satu , Happy 8 ! And , belanja lah diorg satu lagi Happy 8 :) Bukan slalu bbdk uh nak dtg kannn . hihi . Suke lettuw! haha . Tapi agak kelamm akuu tuu smpai terbalik ice-cream yg nk bagi diorg tuu :(( Aku tak sengajaaa! Kelamm time tuu . hmm . HAHA , jahatt diorg duk "BOO" kan akuu . ishh . Merah teruk dah muka aku time tuu . Siot tol . Aku dah lah tgh terkejut gilaa2 ! Sbb , SEMUAAA ADAA ! haha . Ya Allah , sukanyaaaa ! Happy sgt . hehe . Aku rinduu diorg ! :( Kalau leh cm nak join jee bbdk uh keluar harini :( Sedihh tak dpt join . Aaaaaaaaa benci laaaa . Aku yg drpd "merajuk" dgn AWEEN n SOYA especially , terus mcm nak nangis okayy tadi ! Serious . TERHARUU diorg dtg reramai . Allah je yg tahu betapa aku blushhh tadi ! HAHA . SubhanAllah :') Maluu pun adaa . 

Ohh anyway , you guys was REALLY ahh ! REALLY AWESOME ! hahaha . Serious , Terasa mcm "birthday PRANK n SUPRISE" lak tadi , Padahal birthday lambat lagii -,-' HAHA . Dgn bbdk baskin yg "HEBAT" gilaa LAKONANnyaaaaa :( Sedihhh akuu . HAHA . MEntang2 guer ni KELAMMM :( Kasihann dehh . Hmm . But overall , Happy jugak :') 
 
Thanks eyhh semua :') I LOVE YOU guys A LOTTT ! Muahhhhxx ! haha . XOXO !

with love : Micko Chan . Amirah Abdullah .