Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, September 18, 2012

Squash ? :\

Squash ? :\ imma speechless . Hmm , tadii . Pegi court . Hmm k . K . 
Lamaaaa tak jejak kaki ke sana . 
Like seriously almost 1month++ Hmm , k . Tatau nape ttbe nak g tadi . 
Balik dari cafe ngn Zati , terus terpandang ke arah court . Tah mcmna , aku ttbe terajak 
Zati g tgok jap . Hmm , and tak semena-mena mata nii bocor lagi ? =,=" 
Ya Allah , tah kenapa dgn aku nii . Otw nk g court , melelehhh dah . 
Zati pun dh tataw nk ckp apa . Selain hanya mampu suruh aku sbar ehh miko . 
Hmm , taktahuu lahhh . eishh . Aku baru pandang 
court dah sedih , apatah lagi nak main nanti ?
 Haiee . Time tuu ada 2 org budak laki nii tgh training . Untuk KAKOM kowt .
 Hmmm . Untunglahhh g KAKOM. Huhuu . Hm , bila Zati tgok 
keadaan aku mcm dah tak stabil , 
dia pun ajak balik bilik . Huk3 . Plus tak solat lagi time tuu . SO aku pun 
ikut je lahh ckp Zati :|
 Hmm . Sedihh weyhh . Sedihhh . And sebab aku main squashh pun ,
 sbb aku nak selalu ingat kat dia . 
Aku main sbb dia taw . Klau tak , takkan pernah aku detik nk main benda tuu .
 Huk3 :'(( Sedihhh . Ya Allah :'( Lemahh gilaa kowt ! 
SubhannaAllah . Haieeee .


by: Micko Chan :')