Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, September 21, 2012

See what happen ? :'(

Squash :( Ttbe rasa hari ni nak turun Squash . Sbb . Hmm , ntah .
 Kitee rinduu dia sgt2 lah .
Kite tak tahu dah nak buat mcmna lagi . Takkan nak bgtahu dia lagi ?
 :'( Dia takkan faham lagi.
Dia takkan layan lagi . Serious :'( Sumpah sedih gegiler dah ni .
 Kte decide utk main Squash .At least dpt hilang cket perasaan rindu tuuh .
 Tapi ? Lain pulak jadinyaa . 
Ya Allah . Serious tak sangka aku akan jadi mcm tuu tadi :(( Huk3 . Know wht ?
Hmm , tataw lah , bila tgok bbdk uh main je punn aku da nk ngs .
 HAHA , klaka kan ? *haihhh 
Hmm , and tadi . After bbdk dua org tu main , aku terus masuk .
Que ckp , ckgu kasi main smpai pkul 7 je . Aku twus pndang paisay kat dia and mrh dia .
Huhuk ., Yelaa , geram lah . Dia main lama2 tadi :\ Owg nk main da xsempat ,
And mcm tak knal aku kan , men redah je ah . Masuk gak court .
Pukul 6.55 . Hm , alaa lmbat pun sbb jogging =,=' Huk3 . 
Aku main lah sorang2 tadi and tak bagi sorang pun masuk . Huk3 . tekanan cket laa .
Hmmm . Tah mcmna leh bocor mata nii -,-' ishh Huk3 . Owg tgh lyn perasaan sensowg
masuk pulak dak KA dlm court =,=' Pastu si gila tu g jerit kat aku .
Lahaaaaiiii , lekk luu . Tepeganjatt jap . Babunss lah KA . Pastu dok lorat2 .
Pastu dia perasan mata aku -,-' Adoiyy . Nak cover punya pasal , aku terus blah ah .
Kasikan dorg main . Mood pun da xstabil time uhh . Hmm . haihh .
Serious . i miss you , i need you . Semangat kita hilang teruk dah nii taw .
 Ya ALLAH :'(

by: Micko Chan