Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 16, 2012

Kay_Yem_Yem

Hey semuaaa :)) Like seriously , lamaa gila tak update this blog . Huk3 . Hm hmm , tahu tak , mcm2 benda kot terjadi selama beberapa bulan terdekat nii . Huk3 . Hanya Allah saja lah yang tahu dan memahami apa yang aku rasa . Hmm , okay lah . Oleh sebab , dah lama tak update blog nie . So , taknak lah update cte2 sedeyh kan ? Okay2 . Kite update pasal kisah hidup aku kat matriks tuu nak tak ? HAHAHA :D

Hmm , nak mula acane ehk ? Okay lah . Hmm , kehidupan kat matriks bukannya semudah dan sesukar mana pun . If you can manage your time well , so yeah , mmg takda masalah punya ;) *Cakap CYY , buatnya hampeh* haha . Hmm , tapi betul lah . Pressure,stress,tension mmg tak lari sebenarnya . Masa awal2 dulu kan , tatw lah kalau aku je yang huru hare . Tapi serious , nak kejar lecture mmg mcm keretapi . Cepat kot ! 1 week hampir 1 till 2 chapter bhaii . Bukan 1 or 2 subtopic . BUT , 1 till 2 MAIN TOPIC . goshiee . Hmm , mmg terkejar2 der , nak kena catch up bebetul ohh . And aku ni pulak mmg lah kaki hangin , tension . Bila da tension , tak pasal2 nak marah orang :( I did regret that actually . Hmm . Then , exam mid-sem hari tuu dalam 7 August kot . haa yelaa tuu . Hmm , mmg sebulan and beberapa minggu nak dekat exam tu sumpah busy ! Ya Allah , dengan mini Kakom lagi . Hmm . Serious penatt taw . Hari2 naik unit , kejarkan lecturer . kejarkan nak siap lab report bagai . Ohhhh maiii ! Hmm , ohh yeah , anyway , nak jugak introduce my studymate ;) Izzati Zainal and Hanafi Roslan :) Kiranya , diorang nii studymate tetap aku lah *cehh*. Slalu gak study sama . But time 2 weeks before exam tuu , masing2 mcm bawak diri pun ada . Termasuk lah aku :| Busy mungkin . Tak sempat pun nak study group . Hmm . Kkdg tuu bila Zati busy , aku dgn dak Napi jelah yang naik unit . Kkdg klau aku busy , Zati ngn Napi jela *tapi Zati selalu tanak pegi bila aku takde , HAHA* Confirm dua2 tak brcakap sgt agaknye kalau pegi berdua je kan kan . Masing2 sogann :D haha . 

And sampailahh time exam :) Time exam semua lagi busy . Dak Napi jgn ckp ah , mmg lama tak jumpa . Dak Zati yang duduk B5 tuu pun tak sempat nak jumpa . Jumpa time nak jawab exam je . HAHA . Then dah jawab2 , minggu tu terus balik rayaa . Yeahhh ! 

To be continued . Next post :))

by: Micko Chan :)