Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 16, 2012

Cuti dua minggu :)

Like seriously aku tak suka balik 2 minggu ni . MERANA gila2 . Ya Allah , tak pernah aku rasa diri aku teruk smpai cenggitu taw . Huk3 . And i really hate my 18th Bornday . Huk3 . Serious . Kan bagus kalau kita skip 16hb pade 17hb terus . Hmm . Pape lah . Anyway , time cuti tuu mmg tak sabar nak balik matriks . Nak balikkk matriks!!! Tak suka duduk Melaka #Ehh . HAHA , maksud aku bila duduk kat rumah nii rasa mcm ntah . Mcm2 . Time tuu je lahh . Maybe sbb mcm2 masalah dohhh ! Huk3 . Dugaan oh dugaan :'| Tak tertanggung rasanya . Ecehh . Huk3 .

Then , smpai lah ahad balik kolej balik . Time tuu kann , tak silap Zati balik kul 6 lebih . Aku balik 6 lebih gak tapi nak dkat kul 7 . Time Napi msg tuu aku kat klebang lagi . HAHA . Dak Napi dah smpai KMM dah . Huntongg ah . Seb bek tak kena block lagi matrik kad aku nii haa . HAHA . Aku jumpa je roomate , rasa mcm nak jerit ! Rindu rindu rinduuu !! Tapi kan , yang peliknya , aku lagi rinduu Isti ! Jiran depan bilik . HAHA . Maybe sbb dia tahu kot keadaan aku time cuty tuu . Sedih tahap gabann ! Huk3 . Hmm , aku ckp kat Isti aku nak peluk dia . And aku pelukk dia kuat2 dah time tuuu ! Air mata mencurahh bagai dah . Huk3 . Sedih sedihh . Tapi mmg weh , masalah yang aku alami selama 2 minggu tuu sangat memberi kesan yg mendalam dalam diri aku . Tahu tak almost 1 bulan lebihh and now baru aku dapat tenangkan hati aku . Alhamdulillah , walaupun masih teringat2 tapi aku rasa lagi better daripada sebelum nii . Hmmm . Takkan kita nak terus fikir and menanti benda yang dah jadi and orang yang dah taknak kita kan ? Aku tahuu weh , aku nii tak secantik mana , selembut mana , sebaik mana . Mmg aku nii tak reti jaga perasaan org . And aku mmg kasar cket lah . Maksud aku , kalau u guys expect aku nak jadi lembut and cem sopan sgt tuu , mcm bukan lah aku . Sorry ahh . Seriously , aku mmg bukan girl yg lembut sgt . Yang ckp sopan2 . Hmm , aku mcm tuuu lah . Tak tau lahh . Kalau org taleh terima , just jauhkanlah diri dari aku . huk3 .

Err , tiba2 kan , aku rasa kan sebak pulak =,= HAHA , biol lah . Dh lah , nanti aku smbung lagii ehh ehh :)) 

by: Micko chan