Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, September 16, 2012

Balik Raya :)

Okay2 . Sorry tak sempat sambung smlm cz tertido :P haha . Hmm , sampailah hari jumaat nak balik raya tuu . Ktorg hanya jumpa time class je pun . Huk3 . Then , trserempak dak Napi time dpan lib . Borak2 . Ashtu , aku tye dia balik kul bpe , dia kate kul 3 kowt . Ntah , tak ingat . HAHA . Yang pasti , time tu aku tergerak hati nak tye dia balik naik apa sebenarnye . Hmm . Tak kisah lah . ARi tu aku balik dlm kul 2 lebih kowt . Haa cmtuu la . Then sampai rumah agak awal lah kan . Setibanya dirumah #eceh . Dak Khairul Amirin (K.A) call . Tengok2 dah tepacak depan rumah =,= Adoii mamat nii , owg da ckp bg kat kolej , smpai kat rumah dia pass nye barang tuu . Barang ape ehk ? HAHA . Adaa laaa . Tapi tapiii . yang pelik nya , acane dia tahu umah aku ? Sedangkan aku tak penah gtau pape pun kowt =,=" haiyaa . then , tgok2 dalam kete dia , kat sebelah ade sorg awek nii . Dlm hati aku ckp "Ohh , awek dia kowt" Tup tup , awek tu keluar . And yeah , AWEEN ghupenyeee . HAHA , patutlah pun dak K.A tahu umah aku . Aween yg bgtau . Ceyh , kemain lagi bdk dua org nii . HUNTONGGGG lah :D

Hmm , smpai rumah je aku tertido . Penatt . Huk3 . Hmm , then tiba2 dlm 3 lebih afon digi berbunyi -___- Message masuk . *ceyh aku nii , cerita siap kemain detail bagai :p* Then , dak Napi upenye msg . Dia tye aku balik kul bpe and bila . Time tuu aku cm " Ehh mamat ni , tadi aku dh bgtau pun aku balik awal =,=" Then tetiba dia call . And aku mcm dapat rasa dia nk cakap apa . Then dia tye , balik kul bpe . Aku ckp lah dah sampai rumah . Dia terus cm "Alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" And aku tye dia "Kau mesti nak ckp kau nak tumpang aku g MC kan ? Tuu lah gedik lagi tadi tanak bgtau awal2 . Aku dah tanye dah tadi kau balik naik apa" Hmm , begitulah kisahnya . Dia nak tumpang tapi dah takde rezeki terpaksa lah dia balik lambat time tuu . HAHA . Lain kali tayah nak gedik sgt maluu ngn aku :P haha , bukan malu sebenarnye dia tu , cuma time tu tak pasti lagi . Kesian dak Napi mase tu . Seb bek lah umah kat KL je , bukan Kedah bagai . huhuhuw .

Hmm , dak Zati pulak jgn cakap ah . Sebelum smyg jumaat dia dah balik . UNTUNGG ahh . Umah dah lah kemainnn dekatttttttttt , Pengkalan balak je kot ! Huk3 . Bpe minit jehh dah sampai punnn . Huhuhu . Hmm l, Timah lak naik bus awal kot time tuu . Dak Napi nii jeh ngade taknak beli tiket awal2 , mmg nk kena cpuk taw =,= 

To be continued . Next post :)

by: Micko Chan