Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, July 9, 2012

Aku Terlalu Lemah :((

Setelah sekian lama meninggalkan blog nii , akhirnya aku muncul kembali :') but . the bad+sad thing is that , mcm2 bnda berlaku kat aku dlm satu hari nii . Sedihnyaa . Hmm pagi2 tadi , mmg mcm tade mood nk pegi kuliah . Then bila kenangkan petang nanti ade squash , lagi cuak -,-" like seriously mcm2 lah , lepas satu ,satu hal . Time kuliah petang tadi lagi ahhh . Mmg concentration in DK(dewan kuliah) tadi , mcm lost gila ! ya Allah :'( Aku punya berdebar , gila bab lahhaii .

Sehingga smpailah , petang tadi . Kena kumpul kat court 5pm . Tapi aku ? Pukul 5 baru salin baju . Mmg tade mood lah , and nervous+takot gila bab ! Smpai2 kat court , tgok senarai nama , tup tup , 1st game lawan dgn Wajihah -,-" omaaagieee . Si teror tuuhh ! huk3 . gila proooo . Hmm , tapi tapi , tiba2 tah mcmna tak jadi lawan dgn dia dulu . So , aku lawan dgn mmber aku dulu . maybe aku terlalu tertekan dgn study+tournament tadi , aku betul2 DID BAD dalam game tadi . Dua game aku main tadi . And dua2 aku kalah :( 13-17 and 16-17 :(  pehh , sedih gler . Sebabnya , cket je lagi kot :( stamina lost gila tadi . Focus habis terok . ishh , sedihh and sedihhh . Mmg mcm takde mood sebenarnye . Pastu , balik je squash , call mr katun , and dia pulak tacink ngn kata2 kte tadi :( mslhnya , tak niat apa pun . Takde pun nak ungkit . Takde pun nak serious . Betul ! swear . hmm , tapi dah dia terasa :( sedih kte . Kte call2 dia , dia tak angkat . Dah lah masa tuu mmg nak nges sgt2 .

Sampai je kat bilik , mr katun mcm tade mood nak ckp ngn aku . Aku sedih weyh ! Sedih gila . Aku tension , stress , pressure . Aduhai , sedih . Aku mcm takde arah tuju tadi . Kelas tadi pkul 8.30pm , and can you imagine  aku mandi pkul 8.15pm . Lemah gila seyh . And aku lmbat cket dtg chem talk tadi . But thank GOD , Alhamdulillah , aku dpat focus dlm klas kimia walaupun sampai2 je kat sana , air mata aku masih tak boleh berhenti . AKu tunduk gila bab kot time jalan masuk DK tadi . Oh yeah , btw , time aku otw g DK , aku g ngn jiran aku , ISTI name dia :')) Thanks a lot to Isti . Noe why ? Cz dia lah tmpt aku megadu tadi . Siyez taw , even roomate aku pun aku tak cte pape . Dorang ade gak tanye , tapi aku hanya diam saje :( Sorry roomates !! Hmm , otw jalan g DK , aku cte kat Isti , aku tak tahu kenapa aku lepaskan and crita kat Isti , pdahal ktorg baik2 pun , cmtuu . But kinda rapat sumtimes . Hmm , Isti pun speechless bila tgok aku nges . Sorry Isti , buat kau dengar cte aku . Aku sedih Isti ! Aku frust . Huk2 , and bout Squash . Mana lah aku tak frust , cz time latihan , aku lawan ngn bbdk tuu , boleh menang 2 , 3 set . And at the end , time bertanding , aku kalah weyh 2 set ? Ya allah :( Mungkin tade rezeki kan , nak buat mcmna . So redha je lah dgn keputusan tadi . And hanya mampu tawakkal untuk Game ESOK ! lawan Wajihah and mmber aku sowang lagi . Insya'Allah , klau ade rezeki menang lah kot :') hehehehe .

Hmm , adeyh , dah basah lappy ni dgn air mata aku . HAHA , :p so , better aku stop kot skrg . Kan gosak pulak , sia2 je lah :D so anyway , wish me luck for tomorrow :) hehehe . And doakan KEJAYAAN aku di matrikulasi nii , dapat 4 FLAT ! insya'allah :) Aku hope , aku dpat kuasai subjek2 yang aku lemah dengan baik and better , Aku akan cuba insya'Allah . Aku nak berjaya! Aku nak sgt2 . huk3 . Tapi apa guna kata2 tanpa usaha kan ? So , doakan lah tekad aku kekal yee :')) tawakkal kepada Allah . Gtg now , byeee :))


*Yang benar , Nur Amirah bt Abdullah :') S21 P6 T6 . Hehehe . Doakan saya .