Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, May 4, 2012

SeronOk ! :)

Ehem ehem , today is REALLY an AWESOME day for me ! Hang out again with mr.Katun :) Yeah , but today kann kann . Hekhekhek . Best ! Know why ? Kte main GUSTI2 tadi ! iyeayy ! hahahk :) Lokasi : Atas padang Dataran Pahlawan :P Time : After movie SAFE , at about 6pm . And HARSH gile kot kami begaduh and gusti tadi . Bhahaha ! Aku nii haa , tak padan berHANDBAG (sling bag) , tanak KALAH bergusti tadi :D Berpusing2 dah bag tuu , tetap aku endahkan ! :P nak menang punya pasal . Dah bertumbuk , dah bertepuk debuk2 dah tadi . Haiee , yang aku nii pulak mmg suka cri nahas kann . Gaduh dgn lelaki , memang lah sakit :| haha , first2 , boleh lah kot mr.Katun sabar and tahan , lama2 pastu , dia ckp " Nak gaduh sgt ke ? " andddddddd ! i said , "YES" , HAHAHA . Haiyakkkk ! Hambek lah aku , padan muka aku :D Hoyehh , Abshar dah start mengganas . MATIII makkk ! :P But , tadi kan , haha . Tadi aku buat tgn dia dh mcm kena gari dah . Alaa yang cara polis gari penjenayah tuu . Tangan kat belakang . HAHAHA . tapi at the end , dia berjaya loloskan diri dari ikatan ku :P Berkejar-kejaran *dah macam hindustan* , dah berpusing-pusing kat atas padang tuuu , dah berlari-lari ( dah tak kisah orang sekeliling) . Bhahaha , yang mr. Katun pun satu , bukan nak halang aku ke apa , lagi dia layankan aku yang tgh tak betul tadi :P hahaha , maka tercetuslah sesi GUSTI yang amat dahsyat sehingga jari-jemari ku berdarah2 bagai *kemain lagii becerita :PP* But seriously , darah kot ! Then , atas jasa baik mr. Katun jugak , membersihkan jari ku dgn air mineralnya :)) Tapikan , bukan sket je lukanya , tadi smpai2 kat rumah , tgh syok2 suap anak buah mamam sambal udang , ttbe jariku pedih yang teramat . Igtkn sebab sambal tuu pedas . But it wasnt it ! Rupanya ada luka lain lahh , haiyaa . Tapi takde lah sakit mana pun , kenangan kot ! (CEHHHWAHHH) , hhaha :D UNTUNGLEE attack boyfie sndiri :P


#credits to Muhammad Nur Abshar , sorry for being too "GANAS" and attacked youu teruk2 tadi :D and you oso know what . Awk lah kawan baik, boyfie , kawan sepergaduhan , kawan semanjaan , kawan seKesedihan , kawan seKegembiraan kte kann ? :') Awk nak ke kte gusti ngn org lain ? Taknak kann ? Hehehehe , so tahan lah cket ehhh :P 

*macamlah ade oarang lain snggup kena gusti dgn aku :D hahaha , *