Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, May 14, 2012

Rinduu Lah :(

 *ketam yang kecik-2 tade lah pic dia*

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera saya ucapkan kepada semua pembaca BLOG ini *SUMPAH FORMAL okay ? * Heee :) Hmm , actually kan , hmm . Tujuan tulis post nii pun , sebab , rinduu ! Rinduu nak pegi PANTAI dengan Fitt ! And my katun , Abshar :( Tak tahuu lah knapa tiba2 . Duk2 tadi tgok pic2 ktorg , ttbe teregt moments time pegi pantai ari tuu . kat sebelah Arenaa tuu lahh :( Hmm, bila2 pk balik , tak plan pun nak lepak situu . Bila dah tak tahu nak pegi mana , kte2orang pun decide , pegi PANTAI . Hehehe .

Tengah duk2 pantai tuu sambil menikmati ANGIN bertiup , (ceyh) , dak Fitt tiba2 duk buat sumthing yang meng'Attract' aku and Abshar untuk pandang ke arahnya . And rupa2nya , dia sibuk duk main ngnn sekor anak ketam yang KICIKKK gilew :D comel kot . Kemain sukee ag dia main . Haieee . Hm , tuu okay lg . Tiba2 , Abshar ckap "Ishh , cuba tgok sana." OhhMaiiiGahhhh ! BANYAKKK gileww anak ketam lagii !! Huhuk . Geli pun adaa , eheee :D Tapi cutee gila kot ! Diorang mcm buat senamrobik ! kat depan skali mcm ada instructor yang conduct diorang , SO CUTEE ! :)) Ape lagi , budak duaorang nii duk kemain sukaa main ngn ketam tuu . Baling2 batuu , haieeee -,-"" Haa , and pas tuu , tiba2 pacik Katun mcm buat sesuatu . Kte pun tye lah kenapa . Rupanyaa jari LUKA . Haiyaaa , padan lah muka kan , yang duk gatai g kacau anak ketam tuu sape suruh . tak pasal2 dah jari luka , cz kena batu tajam -,-" haieeeee . 

Hmm , and pastuu pacik Anam tuu duk g basuh jari dia pun tak ilang2 gak benda tuu . And lastly , itew jugak lah yang duk kluarkan selumbar batuu yang termasuk kat jari tuu -,-" tapi agak kejam and ganas lah kot cara kite , hahaha . MAAF le pcik Anam :D Pastu , moment yang paling best duk snapping PICTUREE ! hehehehe :D Kecian lah jugak kat pak Anam , kena jadi cameraMan kejap :P hehe , bukan selalu kann :DD Hmm , and after jalan2 lagii , kamii pun pulangg :)) The end~ HAHAH , sengal gila kan aku , tah apa2 duk2 cite2 ttbe THE END :P lalalala , yang tuu je la kte nk cte sbnarnye . Bye2 .


# SERIOUSLY aku rinduu lah nak lepak pantai dengan kau FITT ! And dear ABSHAR :') If can , sebelum masing2 pegi study , jum lah lepak ? KALAU BOLEH LAH KAN :'))