Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Thursday, May 17, 2012


Assalamualaikum :') Hehehe . Well , seperti apa yang tertera diatas . PARKSON or dalam erti kata lain Parkinson *abshar's word* Hahaha . Okay , ttbe skrg rasa mcm . Ish , bahang rinduu akan terasa ! :( Seriously . Hmm , bila bercakap tentang Parkson ni . Haa , mestilah ada motif kan ? :D Hm , kat sini lah titik permulaan , kite berjumpa dgn si dia :P *hamboiihhh kauu* hahaha . Eisk eisk . Ohh ! And saya partime sana takde niat pun nak mencari jodoh , tapi jodoh kan dimana2 :D heheh . Hmm , bila kenang-2 balik kan , mcm shuweett pun ada , eceyh . HAHA . And fyi , we both kenal daripada kawan dulu ;) Yeap , kita bermula dengan KAWAN :) Kawan yang mcm dah lama gila kenal boleh ? huhu . Hmm , ble kira2 randomly , kami kenal pada 22.12.2011 :) Sepuluh hari selepas aku masuk kerja barulah kenal dengan sorang mamat nii :D Kira kawan aku yang kedua pun boleh *time kerja kat situ* seriously , aku sensorang kot time tu ! huhu , gatai2 nak g cari kerja sorang2 , so kenalah sorang2 membawa diri . Sehinggalah , munculnya Mr.Katun sayaa ! :D Huhu , first2 kte bertegur kat FB ! Sbb kan , ktorg rupanya dah lamaaa jadi kawan kat FB -,-"" Since 2010 lagii *dia yang cakap* hehehe . Ohhhmaiiiiii -,- Skrg baru jumpa betul2 , huhu . Adakah ini dikatakan Jodoh ? *hamboiihh* hahaha . Start bercakap depan2 pun selepas dua tiga hari bertegur kat FB :) Hehehe , Maluu memang lah ada , tapi try relax lah konon :D


Ktorang punye borak , mengalahkan orang yang dah lama kenal . haha , tahu2 je la aku ni mcm mna . TALKATIVEEEE :P hahaha , mengaku shiot . Hmm , since that , kami rapat2 . Selama 4bulan aku kerja kat sana . Dan selama itu jugak lah DIA peneman aku :)) Thanks a LOT mr.Katun . Mana2 pergi mesti dgn dia . Smpaikan orang kalau nmpak kte jalan sensorang , mesti tye dia . And same goes to him :) Rapat kot :)


# ni lah pacik anam kite :D Absharwekwek :P

Hmm , smpailah ke hari nii . Dia tidak pernah tertinggal untuk bertanya khabar and care pasal kte :') Selama nii pun hang out sesama :) Selalu dgn dia je lah , teman kte . Hehehe . Mmber sume busy memanjangg :( Hmm , bila terkenang2 pasal perkara mendatang . Confirm lah sedihhh :( Tahu tak ? Hari nii dah 17MEI weyh ! Ohhhhmaiiiiiiiiiiiiiiiii :( huhuhuhu . Its mean , lagi 10 hari je nak masuk matrix dah . huuu . mesti terasa gila jauhh , and sunyi dah . huu , rindu tuu jangan cakap lah , skrg pun dah rindu bhaii :\ Takpelah kan pcik anam , kte pergi pun untuk belajar kan ? bukan main2 pun :') Hm , si dia pulak jauh tercampak :( PEGHLISHH sana ! ALohhhhhhhhhhhhh! jauhhh tuuuuuu , risauuu den :| Hmm , wt mse skg nii , tawakkal je lah . Lepas2 nii pun mcm tuu lah nmpak gyenye , TAWAKKAL :') Ada jodoh tak kemana . ehehehe .


# aku dan dia :D hehehe .





 Thats all for today . Till meet ya ! :))


.THE END.