Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, May 7, 2012

Alhamdulillah :)


Today , result UPU kluar . Kemasukan ke IPTA . Everyone was so EXCITED . Aku ? Hmm hmm , cket je kot excited . Know why ? Yelaa , dulu mmg excited taw tggu result ni . Tapi bila both mum and dad , mcm nak sgt aku pegi Matrix , so aku mcm . Lemah cket semangat tggu UPU . And , smpailah hari ni , aku trtdo and trlajak bangun pagi tadi -,- Sampailah satu saat ni soya call " Miko ! Kau dah check UPU belum? Bagi aku number IC kau" I was like , huh ? Sumpah , blurr -,- But then , mcm clum clum bukak lappy , terus bukak website yang Nani Rushan bagi . Then , malangnya , nasib tidak menyebelahi ku :| Speechless , but then , taklah terasa sgt cz bila soya chill kan aku , and jumpa kat Matrix , aku pun SEMANGAT balik :') BUt mmg at first pun nak pergi matrix . Harapan untuk ke IPTA tuu mcm dh longgar cz mama and ayah pun cm bergibak nak aku g matrix kan . Dh tentu2 dorang doakan kat Matrix je -,-"

Walaubagaimanapun , (cehh) , aku tetap bersyukur dengan apa yang aku dapat . Mungkin rezeki aku bukan kat sana dulu kan ? Maybe matrix dulu . Allah adalah PERANCANG terbaik :) Aku percaya . Mungkin kat Matrix nanti , aku boleh berjaya , Insya'Allah :)) Dengan doa iringan drpd my parents , insya'Allah , nothing is imposible . Hehehe , so , whatever it is , DO PRAY FOR ME yeah :) Takut jugak nak melangkah masuk ke alam BARU ( study ) , hehehe . But , kte tak lah cuak sgt cz mmber ramai disana :) Happy to see them again , insya'Allah . AnisaNordin,SurayaSalleh,AinRashid,AzlinShahira,AmrinaNekmat and sesiapa lagi lah yang chose to go for Matrix :)) Best of luck to all my friends , yang pergi IPTA or Matrix or Form 6 , begitu juga mana2 tempat yang bakal anda lanjutkan pelajaran :))


# BEST of luck to my dear mr.KATUN too ! Dun be notyy eahh syg ! :))