Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, April 23, 2012

Sangat sedih :| SPEECHLESS


*favourite Ring :')

Okay , hari ini hari yang sangat sayu , sedih , malang bagiku . Not really the whole day lah , just , time balik kerja tadi :( Ya Allah , mcm mana lah boleh berlaku . Nii semua gara gara KEBODOHAN , KESENGALAN diri sendiri ! Haishh , mmg sejuk sgt tangan and jari aku kot hari ni :( Smpai kan , cincin kat jari tuu nak terjatuh jee dari tadi -,-" seriously . Tak semena-mena , rasa sedih yang teramat menyelubungi diri :( 

Hm , okay , nii semua bermula dari jari yang sejuk . Duk kat Parkson tuu lama-lama , dlm kesejukan , padahal jaga kaunter Household je pun -,-" disebabkan itu , cincin kat jari tuuu asik nak jatuh jee . Tiba dlm lif time nak balik , aku shake lah jari aku . Sumpah , tak sangka yang benda tu akan terkeluar dari jari . And at the same time , pintu lif tgh terbuka . And malang sgt , cincin tu terus jatuh dalam lubang kat lif tuuu :((( Uwaaaaa ~! Im so the speeechhhlessssss that time ! Tanpa pk pnjang , minx tlg HD bwk aku trun pg basement , tgok kot benda tuu ada terjatuh area sana . Malangnya , dah tiada ! Sedih sgt . Masa tu air mata mmg dah berlinang dan mengalir sgt2 :( Dah tak dpt nk tahan . Sedih and takut sgt . Sedih bila benda tu jatuh and bila tgok Abshar ,lagi lah bertambah2 sedih taww :( Start dari tuu , asik nangis tak henti2 . Smpaikan nk on call ngn encik KATUN tuu pun taleh dah :( Setiap kali dgr suara dia je , mesti mengalir je air mata nii . Wlupun byk kali dia dh pujuk2 kte , tapi tetap sedihh lahh :((( Macam mana lah kann boleh jadi mcm nie , lemah badan lah . Tak de mood kot that nite . Bdn lemah longlai jewk :| Smpai mama pun tegur mata bengkak -,-" haieeee . Nangissssss , nangiss , dan NANGISSSS ! :'(

## Hanya mampu menangis dan tangisi kehilangan sesuatu yang agak BERMAKNA bagiku :(