Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, April 30, 2012

Penat sangat , and Sedih lah .

Seriously . sangat penat today -,-" Memang betul2 kerja habis ah . AL-maklumlah , LAST DAY kan kerja :') Today , jaga kaunter BONIA LADIES *kaunter orang kaya , bak kata "CASHIERS2" Parkson* HAHAHA , well , haruslah kaya . Cz yang bayar kat kaunter tuu most of them COSMETIC , HANDBAG (yang beratus-ratus) , and so On lah . Branded stuff kann :| Huu . And last day ni pulak kte dapat kaunter tuu . Suka memang suka , tapi penat tuh padahnya ! -,- Hari ni punya sale dah macam MEMBERS DAY taw ! Ghamaii gleww . Customer beratur panjang glew boleh ? Tak putus2 taw . Imagine it ? Tak berkesempatan nak duduk taw . Susah nak dpat peluang . Huk3 , damn tiring ! -,-""

Hmm , and walau mcam mna pun , hari ni last day kerja kat Parkson tuuuuuu :') Suka memang suka , tapi sedih lah jugak . huk3 . Cz pasnii dah takde nak jumpa hari2 dgn mr.Katun :( Tak dpat nk rehat sama2 lagi . Tak dpat nk gaduh2 dgn dia lagi . Tak dpat nk gayut2 kat fon parkson lagi *hahaha* . Tak dpat nk lepak MMC time pagi2 ngn dia . Hmm , banyak okay sweet memories yang ada time kerja nii . Lepas nii , mesti susah gila nak jumpa . Susah gila nk spend time sesama kann . Ishh , sedih shiottt bila pk balik . Hmm , tapi takpe lah , kte berjauhan pun untuk belajar kan ? so , terpaksa lah berkorban sikit :') Takpe2 , 7 TAHUN je lagii *macam lah kejap , LAMA WEYHHH ! * aduduhh :(( Tadi pun masa nk balik , dia byk senyap ngn kte . Mana lah hati ni tak bertambah sedih kan ? :( tapi takpela . bia la . Jiwa tgh kacau kot time tuu :( SOrryy yeah mr.Katun . K la , sambung lagi later on . PAPAI :') <3


# TAK DAPAT BAYANGKAN MACAM MANA TERUK SAYA AKAN RINDU AWAK , mr . KATUN !!loveyou