Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, April 16, 2012

Only you :')


* i miss this moment lah bie :(


Hari ni , tak tahu lah kenapa sedih sgt . ya Allah :( Tahu tak , hari ni , mr.Katun kte pegi interview dkat uitm shah alam :| Tahu tak , since dia pegi pagi tuu smpailah dia habis , kte risau sgt2 . Tak tahuu kenapa . Tahu tak , kte gelisah , tak tenteram hati kte . Biasalah kan , faham2 lah , dah dekat U , semua campur2 dah . Laki and perempuan kan :| Kte takutt sgt2 , smpai kte duk2 sebelah kakak kte , kte ckp kat dia "Angah , owg risau lah . Ntah apa je jadi kat dia . Angah tahu2 je lah kat sana tu ramai orang :( " Angah just mampu tersenyum . Hmm , nii baru pegi interview tau . Belum masuk U lagi . Kalau dah masuk U , ntah mcm mna lah jadinya :| Arghh , sedihlah bila terfikir . Nnti ngesh lagii :(

Ptg tuu , mr. Katun smpai dlm kul 4 lebih . Dia nak jumpa cgt , and kte pun sama . Kebetulan mama nak pegi office so kte join and tumpang je lah mama sekali . Hmm , kte jumpa dia dlm 5 lebih cmtu lah and we straight away go Mc'D taming Sari and mkn2 kat situ . Know what ? I'm so thaa happyy personn kot that time ! :) dari mula kte jumpa dia , kte happy ssgt taw taw . Asik gelak je tau tau . * PENGHIBUR HATI KTE YANG TAK PERNAH JEMU MEMBUAT KTE HAPPY :) Mcm2 benda lah yang buat kte gelak :D hehe , rinduu taw kat dia . Ada lah dalam 3 hari berturut tak jumpa . Klau jumpa pun kejap2 jee -,- *baru 3 hari tau!!da mcm nie . Hmm, after kte makan2 then mcm biasa lah , tak tahu nak pergi mana . Tapi after that kte jalan2 , then ttbe smpai kat sg. melaka :D But , malangnya , perut kte sakittt sgt2 ! :(( Sgt tak best . Then , after kena Acti-fast Panadol , baru okay cket . Ni pun still sakit taw :( Hm, then kte tetap buat2 tak sakit sbb , kte tak nak lah spoil the mood . tapi tapi , at the end , I'm THE SPOILER ! hm , kte nii memang , ckap tak pernah nak bertapis -,- SORRRRRRRRRRRRYYYYY ! Thousand apologize :| How stupid i am :| Kte minx maaf sgt2 utk kata2 kte yang buat awk sedih . Sorry :(


p/s: Rindu nak tgok muka awak senyum bila kte nak balik :'( Tadi xdpat pun , sedih sgt2 .