Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, April 8, 2012

Kesian dia :')


*Herlysa Balqish :')


*sampaI tertido dah dia :')

Nii lah dia slh sorg anak buah a.k.a anak sedare kesayangan kami sekeluarga :') Hm , tonite dia overnite kat rumah nii . as usual lah kan . last week , adik dia sorg yang stay , and for this week her turn pulak :) Hm , mlm nii dia tah kenapa asik nak bermanja dgn makcuu dia nii * ME ! :) Nak makan pun suh makcu teman , nak tido pun siap suh makcu tido sebelah :)) pastu ttbe dia tye kte : "Makcu ,bukak'n balqish cte tortoise tu boleh ? " kte pun mana lah tahu cte apa . then , dia kate ade sekali tuu maklong bkk . Hm , kte pun suruh lah dia bwk cd tuu . Then , bila dia tnjuk je , rupanya CINTA KURA-KURA :D HAHA , tak padan yang kcik . Kemain lagi :D

Then , ksian kat dia , kte nii pun dok download kan cinta kura-2 kat you tube :) Sanggup taw . hahaha . Hmm , then , tenet plak problem . haiyaa . nak tanak , tetap download kan jugak :') Then , tgh tggu download yang "LAJU" sebenarnya -,-" , dak balqish pun tertido *mcm dalam pic tuu :) Cian dia , haiee . Lama sangat nak tggu download , smpai trtdo dah bdk nii 0.o sorry yeah Balqish . Bukan slh makcu . Benda ni yang lmbt -,-" grrrrrr . Takpelah , esok2 kte tgok ye Balqish :')


p/s : Kadang-2 CUTE tgok telatah bdk2 nii :)