Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, April 23, 2012

Kesabaran Penentu :| Huk3 .



* SNAPSHOT 1 :P


Tik Tok , Tik Tok , Tik Tok -,-  *bunyi jam bergerak , juga memberi maksud , masa sedang berjalan , menghitung waktu * kfine , merepek :| Hee , huihh , BOSAN gila boleh ? -,-" Waduhh , keseorangan deyh disini . Tak bergerak2 pun aku dari McD nii dri tadi . Haishh , memang orang2 kat McD nii pun dah pndang pelikk je . HAHA , lantak lah . Just tak tahu nak pegi mana jee :\ Bosan gila sorang2 rupanya ehk :| Tadi call shalin , dia tgh keja pulak . Baru nk ajak lepak . Smpaikan , mmber kat FB yang online sama pun aku ajak datang :D HAHA , nii memang tahap gaban punya bosan wehh ! -,- Tapii takpe lah kan , untuk ae nii jee . Nii pun semata-mata nak tunggu my Apek Cina tuu muncul balik lah :') Haiyaa , mana lah kamu ni wahai Apek Cina uii , Katun ku uiii , den dah ponat menunggu ni aihh . Daripada matahari ada , smpailah dah tak nampak matahari dah skrg --' kte dok tercongok kat cni lagi . huk3 , cepat2 lah dtg eh ehh :( Kang takut kte dh nak balik , tak sempat jumpa kang :( Hmm , sia sia kte duk cni nnty taw . Haiiieee . Cepat-an dong ahh :P 

# muka muka kat atas tuu actually , muka kebosanan . Oleh sebab itu , maka webcam lah jadi mangsa . Snapshot yang tidak terkira jumlahnya saya Snap :DD lalalalala . Yang kat atas nii baru dua je , ade lagi banyakkkkk . :D