Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, April 27, 2012

  Insya'Allah You'll Be The Last :')


 
*my APEK CINA :D*

Hey guys :) First of all , to all readers and followers , hopefully u guys tak lah boring , menyampah or whatever , bila view, baca blog kte nii ehh :) Cz , yelaa , mana lah kot kot , ada yang rasa kte nii ANNOY-ing :| ANd asik2 post pasal si DIA . Hmm , tapi tapi , nak buat macam mana , blog kte kan ? Suka hati kte lah kan :D *Heeee* Tak tahuu lah , sejak dua menjak nii memang suka nak update pasal dia . Bukan menunjuk , or apa2 pun taw , jgn pk lain . Just , bila duduk2 , tekenang dia , mesti rasa cm ada nak tulis sumthg kat blog pasal dia :) Haieee , kte pun tak fhm kenapa . Mungkin kerna syg kot *wooopsss ! :D*

Hmm , since dia hadir *cehhwahh* dalam hidup kte kan , banyak jugak perubahan yang berlaku dlm diri nii . Ke arah positif cket lah kan :) Hm , tahu tak , bila dgn dia kan , kte kan , ttbe jadi 'baik' ;) Know how ? Hm , ye laa kan , dulu if in relationship pun kte still contact or texting with other guys (kawan2 okay?) and tak berapa nak kisah pasal prasaan org lain . But now , im totally changed kot ^_^ hehe . Bila rasa nak contact mmber boys especially , rasa mcm berat je , and bila hal2 penting dan mustahak je baru contact .Tak terasa mcm nak contact selalu mcm dulu . SERIOUSLY . Macam tak sampai hati pun ada nak contact orang lain * kte tak tahu lah dia mcmna pulak kan * Maybe kan , perangai kte berubah sbb , hmmm , sbb dia jugak . Cara dia , perangai dia , senang untuk kte bergaul :) Tak rasa kekok sgt , and the best thing , kte selesa sgt2 kawan and kenal dia . walaupun kteorang dh inrelationship , but then we both still like GILA2 and BIOL2 :D HAHAHA , it was really FUN and i am so GLAD to have him , shared everything together :) And the most memorable part is tht , OUR SWEET MOMENTS , spending timee together at almost every second , hanging out  (dating kot :P) ahaha . Yeahh ! Tht part , kte takkan pernah lupa :) 

Yang paling kte hargai dia , ialah , dia selalu buat kte GELAK *walaupun sangat PENAT okay?* , dia selalu buat kte tersenyum dengan gelagat dia , dia pandai pujuk2 nii *wekk! * , dia sopan :P , baik hati lah jugak . hehehe , And dia syg kat kte :) Itu yang penting kan . Tapi hopefully , the thing SYG tuu betul lah . Bukan sekadar kata kata :') Huhuhu . Hmm , rasa2 lah kan , mcm dah masuk hari esokk je skg nii =,=" HAHA , sedar tak sedar dah pagii ler . Esok pulak mcm tak keja *KERJA WEYH ESOK!* memang lah ngntok aku kat kaunter esok nii kang -,-" Apek cina yang kat atas tuu dah lamaaa tidur , penat katanya :P elehh , HAHAH . Yelaa , pacikk oihhh . Tak kisah lah , lagipun dia asik tdo lmbt je , sebab kte lah tuu :P sorry eyh .
Kla guys , got to go now lah . Mata pun dah galip(kebil2) nii -,- ZzzzZZZzzzzzzzzZZZZzzzzzZZzzzz !!!!! Tidur dulu ehk :))

See ya , till meet KEYBOARD , meet me AGAIN :)

# I just LOVE and CARE about you too much dear , Abshar :') <3 insya'Allah , you'll be the last in my heart .