Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, April 7, 2012

Gonna mishh youuuuuu :|



AmirAbshar :)

Heyy everyone :) Hm , yeahh , lama gilaa tak update this blog kan ? And and , bila update terus masuk pic nii pulak kan ? HAHA . Agak2 curious tak siapa dia ? :P hee , hmmm . His name , Abshar :) OKay , i just cant deny tht i love this guy :') Seriously . Dia sgt pandai buat kte gelak :D *wlupun sometimes annoying kot :p But most of the timee , GELAKKK jee :| Huuu , penat tauu ? Huk2 . But its better than kte selalu nak mrh jee mcm dulu . Nak moody je *wlupun skrg ada mrh2 , tapi tak seteruk dulu kann ? :) Hmm , bila duk kira2 , kami almost 4 months dah kot :') *Mmg lah baru , tapi mcm skejap je dah 4months -,- Huhuhu . And noe what ? Bila duk kira hari hari terakhir nak benti keja , mesti sedih :| Seriously . It is because of HIM actually . Hmm , lepas nii , masing2 dah bawak hala tuju masing2 kann . Kte dua dah tak selalu jumpa . Semuanya akan berubah , nak tanak terpaksa lah hadapi tuu kann :') Wlupun kte tauu yang kte mesti akan rinduu dia punyaa . Rinduu nak GADUH n GELAK dgn dia . Hmmm . Takpelahh , kte just hope yang dia tuu takda lah nak lupakan kte nii haa kann . Almaklumlahh , orang HAUS :| Hm , insya'Allah , kte pun takan lupakan dia :') Hehehe . Hmm , mcm dah lewat sgt lah plak skrg . Later on ktesambung cte ehh . Banyak nii nak cte ;)

p/s : I wish u're here now -,-