Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, December 4, 2011

I miss my page :(


Yeah , well . Seriously memang lamaaa gilaaa tak onlineee . Ada masalah teknikal cket plus just DONE my spm , fuhh :D Orang kata seronok ehh ? Err , agak lahh , cz tak kena marah dah ngn parents coz , hmm . yelaa kan , dulu , asal buka lappy ja , tak pasal kena jeling dgn mama -,-" know why ? Cz tak study lah tuu , lol . Faham sgt dah . But then now , a bit freeDOM kot , hahaha . Hm , keseronokan lepasan spm ehk ? For me lah kan , hmmm . Okay la , malam rabu yang habis paper tuu , set dgn Fitt , MIDNIGHT moviee :) Actually nak tgk Breaking Dawn , but tak jadi cz ada lah hal cket . So we decided to watch Puss In Boots ! :))Awwwwwww , sooooo cuteeeee bleh ark ? hahaha , seriously . Geramm okayy tgk that Puss ! ( CAT ) at 12.00am till 2.00am kita lepak sama. hmm , then , the next day , badan tak larat . Kaki mcm nak patah . Not bcz kuar mlm tuu , but then , b4 that ada pegi Gym , hahaha :D Thats why badan mcm nak tercabut pun ada .

Friday pulak , on the same week . Hehe , memang tak sabar nak rasa cuti . Minggu tuu jugak aku klua . Hmm , kluar dgn Suraya ! And Diyana ! :) Awwwwwww , sangat best . Hehe , kita tataw nak tgok cte ape , so decided tgok cte Happy Feet 2 . hehehe , seriously dah tataw nak tgok cte pe . Lepak-ing dgn dorang dr pagi smpai petang . Ramai jugak kita jumpa . Ras ! Paien , Sayra , Paan , and adek Ras :p hehehe . Macam nak jerit bleh takk bila jumpa ras ? Omgahhh , miss her so muchhieeee muchh . Huhuuhu , but then kita tak dpt hang out sma , cz dtg lain2 . Hmm , yeah , then , ptg tuu apek ada . Soya lah , jerih nauu nak apek dtg , Opsss , hahahaha :D Jokin2 .

Then , malam pulak , tgok Ombak Rindu dgn kak long . Jumpa lagi dak apek ni . Kali ni dgn aweks petame dia . hahaha . Untung lee pekk. Hmm , ombak rindu nii , memang sejibik cm Novel dia . pehh , memang tangkap leleh habis lah . kakak aku dah mcm , org putus cinta . HAHA , dah mcm dia lah yang belakon :p Aku just , hmm , cket2 tuu ada lah . but not so bad lah kan :p
HAHAHA , but i really had fun that day . One whole day kluar bleh ark ? heeee . Mama ? Pehh , seriously , free gila dia bagi aku kluar ? huk3 . al-maklum lah dah abes spm . kalau dulu , asik nak bebel je . *normal lah kan . * hmm , ehh . kalau nak cte sume mmg tak ah habis . HAHA , sorry readers ! Mcm nih lah gaya nye orang lama tak update BLOG :p haha ,

p/s : Got to go guys ! dhaa ~