Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, July 16, 2011

Hiii :)


* Nii lah aku yg sekarang* hahaha

Long timee ago.... HAHAHA , lama sudah tak update this blog ! Ohhhh myyyyy , hee :p Masa takde lah , or else , MALAS in BUSY :D hahaha , seriously , nowadays mmg gila busy kot . mcm2 bnde trjadi , klau nk dicerita smua mmg tak ahh . mahu bengkak jari ni *mlampau* haha :D
So , kita cecite bout apa yg trjd baru2 ni je lah ehk ? The HOTTEST and LATEST story is that , me , nur amirah abdullah , ehehe . Suda kejatuhan hati thdap some1 , yg sort of special for ME :) ohh ohh , BTW , imma kinda SINGLE now , uhuk . Yeah , msty semua mcm "Woahh ?" , "Eh , yke miko ? " , " Tipu lah kau" , " Alaa , nanti smbung balik lah tu " > HAHAHA , dah nak hafal dah dialog2 tuu . Awat haa ? Tak percaya aku single ? siot kot . Sebabnya clash ? HAHA , biar lah aku je tahu ek . Hm , haa ! Balik kat cte asal , SOME1 tu ekh , hahah . Mmg tak cye lah kan boleh contact bagai dgn dia ! Ohhh ! Myyyy ! HAHAH , :p Cz dia tu , gila HOT sentap gila bab lah kan pada aku :D ghee , and aku tahu pun dia mmg ramai admirer :| *tak suka tol* tapi tape , bia la , org nak admire dia bgai , as long , skrg , me and "dia" , sudah baik@rapat , awww awwww , ahahaha . BAHAGIA kot . huu :p

p/s: HAHA , bila dah baca , just shut it up ur MOUTH :D ahahah , Diam diam sudah :|