Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, July 24, 2011

ENOUGH


siap nak pistol kan ? HAHAHA :p

Huhh , sorry to say . mmg this time , in tis age , malas dah lah nak ada hati segala bgai dlm pape relation . BESTFREN or FREN maybe blh trima lagi la . For further rltion , tapayah lah . Malas nak pk lah ! Semalam ade jee benda yang happy , tgok2 , hari ni ? org yang sama , menyakitkan ati . huu , alhamdulillah , tak bagi kate putus apa2 smlm . Wtv it is ,just . Hm , tlg jgn brckp or bg word2 yang sort of MENGAYAT pmpuan , KATA2 MANIS and so on lah , if u guys tak "ikhlas" , okay ? Meluat kot . Mcm , word2 tuu , useless jeh . Bg harapan bagai , at the end , hati mcm ape je baik tapayah . plus , please , tayah lah nak players bagai . Tak kemana sgt pun klau nk jadik players tuu . Haih , sumpah geram kowt . Plus , kcik aty pun ada . Maybe sbb bbrpe fktor yg kuat lah *tak perlu mention kot* , and one more thing , before abes skola ni , rasanya mcm , I'm FREE , and HAPPY to be single :) so , i think , korang phm2 je la knpa ak single skrg . nk mula life baru kot , huuhu . Plus 4 MONTHS jee lagii kowt , SPM . Huu , ya allah , mmg cuak tuu ade je la dlm diri nii . risau pun ada . huu , so , btter fcus on spm je laa skg . And , kata2 yg blh nk sjukkn ati is tht , " Tak payah lah pk sal dorang , spm lagi penting kot , bia la dorang nak ckap apa " So sorry 4 everyone yg terasa ati , im just , want and have to thnk bout me at tis moment. cz u know aite , spm . understanding is da one tht i really nid it nw . end .


p/s: really hope tht , God will helps me to endure all those thg and show me the way. Aminn .