Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, July 23, 2011

Are you a LIAR ?



hanya gmbr semata2 , tade kne mgena pun . hehe.


Huhuhu , topic terhebat lah kan . kalau lah post before diz bout sum1 tuu , yeah still in diz post . masih lagi bout sum1 tuu . But im quite hesitate lah pasal dia . Know why ? hmm , mcmni critanya , hmm . ok la , well . Now , mmg nk fcus on SPM la , insyaallah . But then , sampingan2 tuu , its all bout sum1 tuu je laa yang ada skrg . Im not so , really , thinking bout him , but , dlm masa yang sama , agak sket aty and tertanya2 , either " Dia serious ke ? " , " Apa perasaan dia ek? ", "Perangai dia ni ape sbnrnya ? " , " Dia nii nak main2 je ke ? ". Mmg soalan ni famous dlm pale otk aku nii bila dduk sorang2 , after study kebiasaannya. huuu . Acane ni ? Siapa nk jawab semua soalan tuu ? Haiee , mmg tknak pk pun sal nii skg . but at least , i nid some explaination lah . seriously weyh . If this thng , mmg tak perlu apa2 explaination, FINEE , i'll try to consider it and if not , hmm . Ntah lah . nak lupakan ? ahaaa , mmg tak ah , and mmg susahh lah . Ntah pehal tah . Pdhal bkn ade ape pun . goshhhhhhhhhhhhhieee . Hmm , dah lah , dia nk trus trg , dia punya hal , taknak pun tapela . And pleaseee , jgn bg hrapan kt sy :| and u should already know wht u should do then :'( the end.

p/s: Cm sedih lah plak , hahaha :D *sje jee , but mmg tulah kowt , TERTANYA-TANYA .