Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, July 31, 2011

GREATTTTTT momenttttt !


heyy ! haha , seriouslyy skrg nii mcm nak jerit je , tak cye punya pasal . HAHA , know wht ? lastnite , mmg tak sangka kot akan berlaku :p WEBCAMING :) aww awww , haha , snapshot dia ade jee , but then , tayah lah nak tnjuk kat sni eh ? HAHA , lain lain kali je laa . Hmm , btw , best kot smlm . Wlupun berukband nii buat hal byk kali , tapi tap jgk diteruskan :D ahahaha , actly byk bnda nak cte tapi mcm ade kje plak nk buat skrg , so , ttyl :p HAHA , gtg now . HAPPYYY :)))

p/s: maybe tuu lah 1st and the last punya webbie dgn encik M.A.M . huuu .

Friday, July 29, 2011

Pukul berapa skrg ?


pegi la jauh2 weh :(


Pkul 3.27am , 29JULAI2011 . Huu , aku tersedar dari tidurku yang sekejap * ceh * , actly da janji kot ngn sum1 maw on9 , but then , ttbe sedar kul 2.30 . Haish , sorry la eh , pd sesape yg berkenaan . Bkn sgje pun , igt tadi nk tdo skejap je , trlajak lah pulak , ghee :D Hm , btw , 4 actly , tis post is specially lah , untuk seseorang yang bergelar kawan* girl of course* to me :)


Ok la , strght forward je lah . Hm , bukan nak ckap apa lah kan , mmg tak dinafikan kau memang 'cantik' kan ? tats wht ppl can deny it la , cz its a fact , even aku pun mcm taleh nk deny . Nvm la kan , kejadian Allah . Dia agak beruntung kot , knw why ? Cz , yela , da la cantik , pandai , and dlm relationship , jgn ckap ah . senang2 die je nk clash and cari baru -,-" mmg senang gila and sejak dia br8 ngn ex dia yang palingg lama , 'player' dia makin jadi2 kot. Knon tanak cple la kan till spmda , tapi ? hahah , apa2 la , kau ape ade hal , pandai kot :| *muka tak puas ati, haha* Brckp psal senang gila cari baru kan ? hm , mmg betul pun tuu , tapi yang tak bestnya , kau ni pun agak2 lah nak cari pun , kawan sendiri pun kau nak kah ? Fine la , dulu tup2 , kantoi ngn aku sndri , kau contact dgn **zi* kan ? Mmg tak pcye kot aku , tak sangka gila bpak . Kau ckp , korang contact semata-mata ckp pasal ex kau ? FOR WHAT doh ? Pelik pelik . k la , time tuu aku mrh gegila gak lah , but SEMUA orang , SIDE dia ? Uhuu , sabar lagi , aku tak kes ah , suka hati korang lah , sbb pada pandangan korang dia TAK SALAH , kan ?


Selang beberapa lama selepas kejadian yang menimpa aku tu , tiba2 , tup2 dgr cte dia klua dgn BF kawan sndri , and kawan tuu kawan aku lah jugak . Peh , sumpah aku trkejut , and the most important thng , AKU NAK ORANG2 yg SIDE kau dulu tahu yang kau mmg mcm tuu a.k.a the one tat shud be BLAME on . Bru skrg smua nak buka mata kan ? Hm , klua siap naik moto bagai tanpa pgtahuan GF laki tu ? Apa barang doh , kawan sndri punya boyfiee kot . Kau pun tahu yang kawan kau tuu syg gila kat bf dia . Sanggup ek kau wt cmtu ? Pdhal , kau dah ad bf kot time tuu ? Mmg tamak lah kau , huhu . Tapi tak pelik pun , cz dulu aku pun kena mcm nii -,-" Yang pelik nya , maybe sbb semua tanak hal jadi panjang , so benda ni settle cm tuu je , ape lagi , of cz la pompuan tuu LEGA and tak amek kisah lagi pun apa org rasa kan ? Nvm , nvm .


Skg ni tgok2 , semua kwn2 aku yang rapat ngn aku , dah jadi bestie kau ehk kat fb ? TERBAIK lah ;) Good2 . But then , the hottest story is tat , tup2 aku dpat tahu dia minat kat kawan aku pulak dah . And kwn aku tu pulak , is about to relation wit me , huh , mmg gila kan kau ? Haha , semua kau nak . Huhu , aku tak larang , hak kau kot . Seb bek la , blum ada pape kot , so , tak kes lah klau kau nak sekali pun . Hm , dpends kat org tuu jugak lah kan . SO , whtever it is , aku just nak ckp , tolonglah , klau bleh kau nak boyfie or sesape pun , tayah lah kawan sendiripunya weyh :| Haish , yang kena pulak aku ? Peh -,-" sabar je laa .WHATEVER it is ,I WON'T LET C.H.R TO YOU ! Fullstop .



p/s: Sorry pada sesiapa yang terasa , tade niat nak kcik'n aty , tapi ni la apa yang nak luahkan and ttbe terfikir plak memalam ni , huuhu , HABIS KAT SINI saja .

Sunday, July 24, 2011

ENOUGH


siap nak pistol kan ? HAHAHA :p

Huhh , sorry to say . mmg this time , in tis age , malas dah lah nak ada hati segala bgai dlm pape relation . BESTFREN or FREN maybe blh trima lagi la . For further rltion , tapayah lah . Malas nak pk lah ! Semalam ade jee benda yang happy , tgok2 , hari ni ? org yang sama , menyakitkan ati . huu , alhamdulillah , tak bagi kate putus apa2 smlm . Wtv it is ,just . Hm , tlg jgn brckp or bg word2 yang sort of MENGAYAT pmpuan , KATA2 MANIS and so on lah , if u guys tak "ikhlas" , okay ? Meluat kot . Mcm , word2 tuu , useless jeh . Bg harapan bagai , at the end , hati mcm ape je baik tapayah . plus , please , tayah lah nak players bagai . Tak kemana sgt pun klau nk jadik players tuu . Haih , sumpah geram kowt . Plus , kcik aty pun ada . Maybe sbb bbrpe fktor yg kuat lah *tak perlu mention kot* , and one more thing , before abes skola ni , rasanya mcm , I'm FREE , and HAPPY to be single :) so , i think , korang phm2 je la knpa ak single skrg . nk mula life baru kot , huuhu . Plus 4 MONTHS jee lagii kowt , SPM . Huu , ya allah , mmg cuak tuu ade je la dlm diri nii . risau pun ada . huu , so , btter fcus on spm je laa skg . And , kata2 yg blh nk sjukkn ati is tht , " Tak payah lah pk sal dorang , spm lagi penting kot , bia la dorang nak ckap apa " So sorry 4 everyone yg terasa ati , im just , want and have to thnk bout me at tis moment. cz u know aite , spm . understanding is da one tht i really nid it nw . end .


p/s: really hope tht , God will helps me to endure all those thg and show me the way. Aminn .

Saturday, July 23, 2011

Are you a LIAR ?



hanya gmbr semata2 , tade kne mgena pun . hehe.


Huhuhu , topic terhebat lah kan . kalau lah post before diz bout sum1 tuu , yeah still in diz post . masih lagi bout sum1 tuu . But im quite hesitate lah pasal dia . Know why ? hmm , mcmni critanya , hmm . ok la , well . Now , mmg nk fcus on SPM la , insyaallah . But then , sampingan2 tuu , its all bout sum1 tuu je laa yang ada skrg . Im not so , really , thinking bout him , but , dlm masa yang sama , agak sket aty and tertanya2 , either " Dia serious ke ? " , " Apa perasaan dia ek? ", "Perangai dia ni ape sbnrnya ? " , " Dia nii nak main2 je ke ? ". Mmg soalan ni famous dlm pale otk aku nii bila dduk sorang2 , after study kebiasaannya. huuu . Acane ni ? Siapa nk jawab semua soalan tuu ? Haiee , mmg tknak pk pun sal nii skg . but at least , i nid some explaination lah . seriously weyh . If this thng , mmg tak perlu apa2 explaination, FINEE , i'll try to consider it and if not , hmm . Ntah lah . nak lupakan ? ahaaa , mmg tak ah , and mmg susahh lah . Ntah pehal tah . Pdhal bkn ade ape pun . goshhhhhhhhhhhhhieee . Hmm , dah lah , dia nk trus trg , dia punya hal , taknak pun tapela . And pleaseee , jgn bg hrapan kt sy :| and u should already know wht u should do then :'( the end.

p/s: Cm sedih lah plak , hahaha :D *sje jee , but mmg tulah kowt , TERTANYA-TANYA .

Saturday, July 16, 2011

Hiii :)


* Nii lah aku yg sekarang* hahaha

Long timee ago.... HAHAHA , lama sudah tak update this blog ! Ohhhh myyyyy , hee :p Masa takde lah , or else , MALAS in BUSY :D hahaha , seriously , nowadays mmg gila busy kot . mcm2 bnde trjadi , klau nk dicerita smua mmg tak ahh . mahu bengkak jari ni *mlampau* haha :D
So , kita cecite bout apa yg trjd baru2 ni je lah ehk ? The HOTTEST and LATEST story is that , me , nur amirah abdullah , ehehe . Suda kejatuhan hati thdap some1 , yg sort of special for ME :) ohh ohh , BTW , imma kinda SINGLE now , uhuk . Yeah , msty semua mcm "Woahh ?" , "Eh , yke miko ? " , " Tipu lah kau" , " Alaa , nanti smbung balik lah tu " > HAHAHA , dah nak hafal dah dialog2 tuu . Awat haa ? Tak percaya aku single ? siot kot . Sebabnya clash ? HAHA , biar lah aku je tahu ek . Hm , haa ! Balik kat cte asal , SOME1 tu ekh , hahah . Mmg tak cye lah kan boleh contact bagai dgn dia ! Ohhh ! Myyyy ! HAHAH , :p Cz dia tu , gila HOT sentap gila bab lah kan pada aku :D ghee , and aku tahu pun dia mmg ramai admirer :| *tak suka tol* tapi tape , bia la , org nak admire dia bgai , as long , skrg , me and "dia" , sudah baik@rapat , awww awwww , ahahaha . BAHAGIA kot . huu :p

p/s: HAHA , bila dah baca , just shut it up ur MOUTH :D ahahah , Diam diam sudah :|