Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, April 2, 2011

Untuk Akak ke ? -,-


Err , untuk post kali ni agak pelik cket lah . Hm , cz ntah la , tiba2 tergerak hati nak post =,= cz curious . Hm , Either post kat blog awak tu ditujukan kepada saya ke ? -,- If yes , I'm so so sorry , tak berniat apa2 pun , nak permainkan awk and segala bagai lah . Hm , dulu , time kte mcm approach die , dia mcm nak taknak je kan ? So now , its not really my fault lah kan ? Bak kata me and Arika " SAYA BUKAN PENGEMIS CINTA " hahaha , * dah abes poyoo dah nih * hiihi , tah mcm mna terdetik di hati WORD ni :) Jadi , harap maklum ye semuanya , AND , tak suka lah nak terhegeh2 kat org yg taknak kita , betul tak ? macam hape jeh kowt , PRIDE dohh ! huhuk , pk lah cket yee . Igt awak jeh ke ade pride? saya tak ada ? OMG -,- pleasee lah , everyone has their own pride kayh :) If you can respect me as how i am , and of course im gonna respect you more , is it CLEAR ? hey , come on lah , tayah lah nak anggap benda ni serious , hmm . And one more thing , tolonglah pk balik apa yang awk dh buat dkat saya yee :) harap maklum . AND SAYA PUN BUKAN PATUNG jugakk :) Yeah , jangan suka2 nak main2 dgn Amirah Abdullah , * ececeyhh , bajet gilak nahh * hahaha , tapela , skrg nih , biarlah kita mcm ni dulu boleh ? Hm , klau awk terseksa sgt , nanti kita bincag FTF okay ? Jgn takut2 nak jumpa sy lah :) Sy okay je :) Bukan ke kita mmg senang nak jumpa ? Lagi2 time practise kan ? Haihh , apa laa -,- pape pun , i want you to be truthful okay ? :) THANKYOU for your "becoming" COOPERATION . * eh , ada pulak nak becoming ehk ? HAHAHA *

notes : Akak ada perasaan jugak , akak tak kejam :') TERUS TERANG lah ye dgn sy :)