Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, April 3, 2011

SERIOUSLY i miss chuu ! -___________-



sis Nor Asmira Mazlan :)


sis Eza Amalina Zulkifli


Goshiee , i miss this both SISTA ! =,= Bila boleh jumpa mereka ? masing-masing busy dah . sorang study Kedah , sorang KL :( Lagiiii punya susah lah kann nak jumpa , aihh . Texting pun mmg jarang gila lah kan ? dah FACEBOOK pun kkdg jeh tegur . Goshh , miss chuu lahh . Hm , and and , jealous juga sis As mcm dah kurus ! Omg , nak jugak ! huhuhu , chayok2 lah , itulah impian anda kan ? Akq penah bgtau kte :D hehe , at last ea ? Lawaa seyhh body anda ! awww awww , huhuhu . And yang sis sorg lagi ni , mmg tentu2 lah kurus jeh dari dulu , childish jeh , *opss ! * hahah , but but , now i think tis sis Eza , sudah keFEMININE-an sgt lah :) HAHAHA , i loikeee deyh . And btw , i ada view view your blog lah sis , awwwwwwwwwww , sudah ketemu MR.RIGHT kah ? huhuu , sggtt terbaikk ! im happy fer you lah ! :) Hmm , bila pulang ke tanah air Melaka ni , if free nak jugak ketemu BOTH you :( *tuu pun , if lah sis2 kesudian en ? * :) And if tak busy lah :) If busy , nvm , hari lain ada . Btw , gud luck fer you Final both sis ! And and , pray for me juga :) For my SPM , doakan kejayaan kita bersama yeah :)
TAKE CARE sissss ! :))

notes : Seriously rindu .