Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, April 3, 2011

SERIOUSLY i miss chuu ! -___________-



sis Nor Asmira Mazlan :)


sis Eza Amalina Zulkifli


Goshiee , i miss this both SISTA ! =,= Bila boleh jumpa mereka ? masing-masing busy dah . sorang study Kedah , sorang KL :( Lagiiii punya susah lah kann nak jumpa , aihh . Texting pun mmg jarang gila lah kan ? dah FACEBOOK pun kkdg jeh tegur . Goshh , miss chuu lahh . Hm , and and , jealous juga sis As mcm dah kurus ! Omg , nak jugak ! huhuhu , chayok2 lah , itulah impian anda kan ? Akq penah bgtau kte :D hehe , at last ea ? Lawaa seyhh body anda ! awww awww , huhuhu . And yang sis sorg lagi ni , mmg tentu2 lah kurus jeh dari dulu , childish jeh , *opss ! * hahah , but but , now i think tis sis Eza , sudah keFEMININE-an sgt lah :) HAHAHA , i loikeee deyh . And btw , i ada view view your blog lah sis , awwwwwwwwwww , sudah ketemu MR.RIGHT kah ? huhuu , sggtt terbaikk ! im happy fer you lah ! :) Hmm , bila pulang ke tanah air Melaka ni , if free nak jugak ketemu BOTH you :( *tuu pun , if lah sis2 kesudian en ? * :) And if tak busy lah :) If busy , nvm , hari lain ada . Btw , gud luck fer you Final both sis ! And and , pray for me juga :) For my SPM , doakan kejayaan kita bersama yeah :)
TAKE CARE sissss ! :))

notes : Seriously rindu .

Saturday, April 2, 2011

Untuk Akak ke ? -,-


Err , untuk post kali ni agak pelik cket lah . Hm , cz ntah la , tiba2 tergerak hati nak post =,= cz curious . Hm , Either post kat blog awak tu ditujukan kepada saya ke ? -,- If yes , I'm so so sorry , tak berniat apa2 pun , nak permainkan awk and segala bagai lah . Hm , dulu , time kte mcm approach die , dia mcm nak taknak je kan ? So now , its not really my fault lah kan ? Bak kata me and Arika " SAYA BUKAN PENGEMIS CINTA " hahaha , * dah abes poyoo dah nih * hiihi , tah mcm mna terdetik di hati WORD ni :) Jadi , harap maklum ye semuanya , AND , tak suka lah nak terhegeh2 kat org yg taknak kita , betul tak ? macam hape jeh kowt , PRIDE dohh ! huhuk , pk lah cket yee . Igt awak jeh ke ade pride? saya tak ada ? OMG -,- pleasee lah , everyone has their own pride kayh :) If you can respect me as how i am , and of course im gonna respect you more , is it CLEAR ? hey , come on lah , tayah lah nak anggap benda ni serious , hmm . And one more thing , tolonglah pk balik apa yang awk dh buat dkat saya yee :) harap maklum . AND SAYA PUN BUKAN PATUNG jugakk :) Yeah , jangan suka2 nak main2 dgn Amirah Abdullah , * ececeyhh , bajet gilak nahh * hahaha , tapela , skrg nih , biarlah kita mcm ni dulu boleh ? Hm , klau awk terseksa sgt , nanti kita bincag FTF okay ? Jgn takut2 nak jumpa sy lah :) Sy okay je :) Bukan ke kita mmg senang nak jumpa ? Lagi2 time practise kan ? Haihh , apa laa -,- pape pun , i want you to be truthful okay ? :) THANKYOU for your "becoming" COOPERATION . * eh , ada pulak nak becoming ehk ? HAHAHA *

notes : Akak ada perasaan jugak , akak tak kejam :') TERUS TERANG lah ye dgn sy :)