Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, March 15, 2011

THANKYOUU S.A.H.A.B.A.T



Refer to the diagram above :D Its not a DART okay but its an ARCHERY :D Yeahh , atau dlm erti kata lain , MEMANAH . sport game :) Haruslah ada makna kan pic ni ? Yeah , memang ada makna ! makna yang sangat sweet rememberance :DD Yesterday , hang out en . After celebrate bufday Fitt , dorang plan nak g karaoke but sorry to say mmg aku tade mood nak terpekik-pekak smlm :p jadiknye , we all pun pegi lah bowling :D then dh main2 , tgok2 skor saya above 100 lah bhaii ! hahah , im the WINNER babeyh :D *kerek sekejap* alaa , nasib je tuuu . Mna tak nye , yg main sume bowlers , tu sebab aku ckp itu semua nasib je menang :p hehehe . Lepas tuu , tak tahu nak g mna , tiba2 trgerak haty nak main ARCHERY :D Ajak lah mereka-mereka g sna :D hehehe. 1st time :o Percaya ? hahah , memang budus gila lah aku time main uh , asik tersasar jehh . Then , dh lama2 baru semua okay , fitt aku n aween :) lepas tuu , around 6 sumthg kowt baru pulang . Aku lah yang terakhir menghabiskan ARROW ku :p Sorry GIRLS :D hehe , aku memang glabah cket , so , lambatlah jadiknye :DD BESTT lah hari ni dgn korg ! Aku happy dengan both you babe ! THANKYOU SO MUCHH sygg ! before balik , lepak OLDTOWN and balik :)

THE MAIN POINT IS THAT , TANGANN AKU SAKIT WOKKK ! :( LEBAM , sakit and TERSELIUH :D HAHAHA , BAIKKKKK ~ SAKIT GILA NAK MENULIS TADI . Omagah omagah omagah -,- AREA SIKU , LENGAN , PERGELANGAN TANGAN KANANNNNN !!! :'( Sedih betul , seb bek lah BEST . Kalau tak sia-sia tangan aku sakit . HAHAHA .