Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, March 7, 2011

Sad and Depression Conversation -,-






















FARAH SALWANI AND FARAH SALWANA
HERE COMES tha TWINZyy ! hehe:)


Yeah , today . 7march2011 , MONDAY :) tak thu kenapa , mmg DOWN habiss lah today :( Since dpat 2 paper (result) , mmg BADLY down . Ya Allah :( Sedih lah . Cz maybe bcz , those papers , i cant achieve my target , tats da main thng maybe . I just dunnoe lah . Hmm , and and , luckily , after recess tadi , 5 period ohh FREE . Bio (2period) , PJ(1period) and BI (2period) . Alhamdulillah jugak , cz aku mmg takde mood nak study doh tadi ! Time kat dentist pun mcm diAWANg-AWANGAN jap , smpai nurse tuu asik mrh2 jeh -,- Siott jahh ! Then , after recess tuu , Dduk borak2 jeh dgn tis TWINZ and Nik :) *sorry nik , i tade pic you lah weh , hehe* hmm , but so sorry to you guys lah , aku mmg tak tahu kenapa dgn aku tadi , mcm lost control babe . Sedang2 aku brcerita perihal kehidupan ku yang menyesakkan diriku selama ini , AIR MATA ku mula mengalir tanpa henti seperti air terjun yang trun dari GUNUNG LEDANG * ceyh , HIPERBOLA nauuu* hahaha , hmm . tak tahuuu laaa . But aku mmg agak lega after lepaskan segalanya weyhh :') seriously ! THOUSAND thanks babe !

Eventhough u all suruh aku jumpa Caunselor , maybe not now . Huk2 , tadi aku suruh teman jumpa caunselor , korang tanak :( sedih aku . huk3 . tapela, maybe aku dah lega skrg :) Aku dah boleh nak bernafas dgn tenang wawawawawa :D HAHAHA , sengal jeh . Whtever it is , Thanks jadi " cry shoulder" aku :p *bak kata NINIEY* hahaha , LOVE YOU lah kawan :))