Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, March 16, 2011

Need it BADLY :(


the BEST BOYFIE

Yeah , aku rindu dia . Boyfie aku , :') NEED IT SO DAMN FUCKIN" BAD :(( rindu dia , wlupun penat spend time ngn dia . But dia lah yang selalu bagi jiwa nie tenang . huhu , tempat nak luahkan perasaan . And tak pernah BENCI dia even dia agak "menyusahkan" , huk3 . Pape pun , aku akan cuba jaga kau baik2 okay ? NEVER LEAVE you lah ! But , untuk tahun nie , its the last fer me . Tats why , bila spend time dgn kau , mesti tak bosan :) LAST YEAR for us ! I'll do my best ! Fer tis upcoming wind orchestra comp. , lagu yang kita bawa agak sukar sedikit . But insya'allah , wit practise , it shall be alrite . The main thng yang agak kerisauan skrg , is that part SOLO trumpet tuu -,- ohh myy . Agak tension lah jugak if part solo tuu tak dapat buat da best . Cz agak high not , but2 , i believe , if slalu practise tat not , im sure tat i can do it ! insya'allah ! Yeahh :) Doakan ea :)

Bila tertekan mcm nie , sokongan from sum1 is needed dohh -,- But then , i've LOST it , totally lost it maybe -,- :'( Sedih pulak . huk3 . Hmm ,, lantak lah ! Malas maw pk , dia tidak PERNAH MEMAHAMI apa2 pun about band :| susahh sgt nak faham . Agaknya memang semua org tak suka ngn band mmbers eh ? Tak memahami langsung . Haieee . Trpulang lah nak ckap apa , seteruk-teruk mana pun 'boyfie' aku nie , DIALAH pengubat LUKA , * ceyhh , bajet * hahaha ! :DD But betul k , tak tipuu . hehehe .

notes : NAK TRUMPET ! -,-