Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, March 15, 2011

JANGAN CABAR

Harap sedia maklum , memang hari ke hari , orang pk aku tade perasaan ? org egt aku sentiasa okay ? org egt aku nii memang stupido , and so on laa . Yeahh , terpulang lah if korang nak comment or cakap apa pun about diri aku . just wnna let you guys know lah kan , I'M NOT THE OLD AMIRAH :) In other words , i'm not the old amirah that you can always act me like IM a heartless person -,- Come on lah korang , aku ada perasaan lah . Lepas sorang sorang , ishh . Enoughh ! Penatt tahu ? P-E-N-A-T ! seriously . No one understnd me . Hm , semalam , 14 march . Ade je prkara yang tak diingini berlaku . Apa semua nieh ? Wahai kawan-kawan aku ? Korang pun tahu prangai aku mcm mna kann ? How can you did tis to me lahh weyhh ? Takfaham lah :| Agaknye , korang pk , aku nie kan mana kenal erti perasaan . yeahh . sebab tuu lah nak pijak kepala aku suka2 pun tade hal kan ? huhuhu , wlupun aku nih ANNOYING sgt kan ? But it doesn't mean aku tade prasaan okay ? Is it CLEARR ? or perlu aku terangkan detail lagi ? Hmm , one more thng , * JANGAN CABAR AKU , TAHAP KESABARAN AKU * ty . Once , bila aku betul2 dah tekad dengan kata-2 aku , means benda tu akan terjad jugak . mcm mna kau minta maaf pun , aku tetap akan terasa hati although aku dah maafkan kau . Yeah , aku pun tahu , aku byk buat salah kan ? But yeahh , aku tak dendam ngn siapa2 lah kan . Aku maafkan semua sekali :') But then , apa-2 yang terjadi memang akan terpahat dalam diri aku nih yee . Harap maklum . Especially orang-orang yang disayangi :) THANKS .

notes : Aku takde lah kejam sangat sampai tanak maafkan orangg :)