Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, March 15, 2011

HARI TUA si KIDDY :p


Azlin Shahira @ my loveyy KIDDY :p


Yeah , si KIDDY , sangat sesuai maybe dengan tuannya :D Siapa lah tak kenal dgn tis macik the kecoh kecoh wann :p HAHA , yg kecik bajet tua nih . Kan ? Yeah yeahh , guess wht ? Today is her HARI TUA yang tak berapa tua :DD HAHAHA , so yeahh , HAPPY BIRTHDAYYY lah nyahh ! Mak tak sangka , tup tup , ko ni dah tuee rupenye ehh nyahh ? hahaha , lagi tua dari mak aihh :D * yezzaaa * itu yang nak dgr actly , hahaha . Bdn kicikkk lu tuu , pegi lah besar2 kan yee . Dah 17 nihh ! Boleh kawin dah :D * boleh ke ? * hahahaha . Hmm , wtv it is , have a blast babee ! And once again, happy the birthday lahh ! hehe , present jangan lupa sharing the share :D SHARING is CARING bhaii :p wawawawawa

notes : LOVE ya AUNTYY ! dun ever called her kiddy okay ? its specially fer me onyyyy :p