Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, March 15, 2011

BRASS SECTION :)



Setakat ni all those instrument , PERNAH dicuba :) hehe



Sort of Brass band instrument+a bit part of woodwinds :)


Only a word that i could say for now
* [ ONLY A BAND MEMBER COULD UNDERSTAND THE OTHER MEMBER ] *

It's a fact ! Hmm , bukan nak cakap apa lah . But memang terbukti -,- Hm , bila nak dekat competition , its normal lah if we all busy kan ? Busy with practise and all those things lah . Plus plus , if lagu yg nak dibawa , SUSAH ! Needs a lot of practise! For sure lah busy kan ? Klau kita tgok , wind orchestra SBP , they all lagi lah , everyday practise till midnight -,- we all nie , kem muzik dua minggu berturut only for 6 days . But bukannya 6 days teruss , only on weekend je kowt -.- tuu pun masih ada yang tak fhm ? Thats why im saying tat , BAND MEMBERs je yang akan faham keadaan member band yang lain even tak sama sekolah . Am i rite ? :| Sedih lah :( sedih sgt bila ada yang tak memahami , especially org yg disayangi , terluka weyh ! TERLUKA sangat . Haihh , tapelaa , ALLAH sedang menguji . Sabar Amirah :')

notes : ILYSFDM , pleasee do understand . * BUT ITS ALL OVER NOW *