Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, March 21, 2011

JANGAN TANYA AKU APA-APA


Please , aku minta tolong sesape pun . PLEASE ,
jangan tanya bout aku adn "dia" lagi , i've try to frget all those nonsense
and those bad thng tat happened tis few days to me.
you guys faham lah okay ? FOCUS on SPM now :)
yeah , insya'allah , doakan KECEKALAN haty aku ye kawan2 and
MENDAPAT KEBERKATAN hidup dan pelajaran :)
Insya'allah , aminn .

Saturday, March 19, 2011

Nahh , amik nih , hiihi :D


kawan-kawan :) aku dh ckap , aku tak kejam , smpai tak maafkan org kan ?
but then , if kau brani face aku , aku okay je
aku sayang lah kawan2 aku . aku masih berhati perut lagi .
thnks 4 today cz at last , benda ni settle . aku pun tanak srabutkan
kepala2 org2 lain and aku jugak :) plus , nak SPM kan ? hmm .
anyway , sesorry lah eh aku pnrt screen bnde2 ni , haha
sajee :D hehehe , btw , "PIC" kalian berdua AFTER 2 MONTHS okay ?
lalalalala , Arin ckap lambat ? Biauu lahh , hahaha :d
lalalalalalala~

Friday, March 18, 2011

KENAPA TAK BERANI ?

So yeahh , persoalan ini sangat aku TERTANYA-TANYA
why dont you fce to fce with me babe?
aku tahu lah aku ni annoyingg der , huhuukk :(
aku bukan binatang buas yang akan makan kau
aku bukan hantu yang akan cekik kau
aku bukan DINOSOUR untuk kau takut
aku tak makan orang , tetapi aku manusia biasa :)
aku pun tak terlepas dari dugaan Dia , aku pun byk buat salah
tak terkira agaknya , aku ni takde lah baik mana
kan aku cakap , aku tade lah kejam mana sampai taknak maafkan orang
kau berani buat , berani FACE lah .
penatt aku tunggu taw , kau tak pernah pikir perasaan aku kan .
Ishh3 , sedih betul lah aku cmnie . Kate sahabat kan ?
kenapa susah nak FACE aku ? haieee .
Susahh lah mcm nie kan , hmmm .
TERPULANG lahh -,-

~salam~

Thursday, March 17, 2011

OHH CALL CALL ME !


YOU SAID YOU LOVED ME , YOU'RE LIAR

'CAUSE YOU NEVER , EVER , EVER DID IT BABY !

THANKYOU FOR THE CALL .
BUT AS WHAT U'VE SAID ,
" now i must thnk how to get you back ? "
-,- TOINNKK ! -,-
. THINK THINK THINK .
YOU're a BRAINY student rite ?
For sure this thng just like a small matter fer you izit ?
Nahh -,- PROVE it !

due date : AFTER wind orchestra COMP. 2011
27/4/2011




**HAHAHAHAHA , miko dah gilaa . jangan layann . hehehe .

Biasalahh , ini lah kebiasaan saya if sudah mereng
yeahh ! byebyeee .**

Wednesday, March 16, 2011

Ada HIKMAH disebaliknya :)


ALLAH kalau nak tunjuk , tunjuk jugak . Alhamdulillah , at least aku tak dduk dlm penipuan :) Terima kasih ya allah :) 1st of all , semua orang perlu tahu * BUKAN AKU YANG BUKA TEXT dia tapi disebabkan PHONE tu kan "TOUCH SCREEN" , dengan pertolongan ALLAH , lain yang aku tekan , lain yang klua . huhuk , sungguh tak sangka . Ingat ape la , tiba2 , tersentap , tergamam , and SPEECHLESSS -,- * Bila tekan call kat number tuu , tup tup , mmg sah dah number si dia , huhuhu , BAIKKKK -,- mmg HOWT sentapp lahhh ! fuhh . kena pulak kat tangan aku sendiri ? Oh mann , gilaaa bab dohh ! AND AND ingin ku TEKANKAN disini ( SAYA TAK KACAU PRIVACY ORANG ) jika tidak dari pertolongan tuhan . Aku nie dh macam BODOH gila bab ! tak tahu pape , huhuhu . Okay okay , mcm nie la . Aku tanya kau balik eh . APA PERASAAN KAU IF AKU CONTACT ******* with all those word "RINDU" or "SAYANG" maybe , HAHAHA :D Haruslah kau sakit hati kan kan ? ohhhh gosshhieeee babyy ! huk3 . apa yang kau akan buat ? Sama mcm apa aku buat ke ? hahaha , seronok bila tgok org kantoi ! -,- huhuhu . Benda nie pulak dah TWICE jadi . Fuhhh yooo gila gempaQ ! hmm , apa boleh BUAT kann ? BENDA dah lepass , NAK DELETE2 pun tiada GUNAAA :| bye bye !
Need it BADLY :(


the BEST BOYFIE

Yeah , aku rindu dia . Boyfie aku , :') NEED IT SO DAMN FUCKIN" BAD :(( rindu dia , wlupun penat spend time ngn dia . But dia lah yang selalu bagi jiwa nie tenang . huhu , tempat nak luahkan perasaan . And tak pernah BENCI dia even dia agak "menyusahkan" , huk3 . Pape pun , aku akan cuba jaga kau baik2 okay ? NEVER LEAVE you lah ! But , untuk tahun nie , its the last fer me . Tats why , bila spend time dgn kau , mesti tak bosan :) LAST YEAR for us ! I'll do my best ! Fer tis upcoming wind orchestra comp. , lagu yang kita bawa agak sukar sedikit . But insya'allah , wit practise , it shall be alrite . The main thng yang agak kerisauan skrg , is that part SOLO trumpet tuu -,- ohh myy . Agak tension lah jugak if part solo tuu tak dapat buat da best . Cz agak high not , but2 , i believe , if slalu practise tat not , im sure tat i can do it ! insya'allah ! Yeahh :) Doakan ea :)

Bila tertekan mcm nie , sokongan from sum1 is needed dohh -,- But then , i've LOST it , totally lost it maybe -,- :'( Sedih pulak . huk3 . Hmm ,, lantak lah ! Malas maw pk , dia tidak PERNAH MEMAHAMI apa2 pun about band :| susahh sgt nak faham . Agaknya memang semua org tak suka ngn band mmbers eh ? Tak memahami langsung . Haieee . Trpulang lah nak ckap apa , seteruk-teruk mana pun 'boyfie' aku nie , DIALAH pengubat LUKA , * ceyhh , bajet * hahaha ! :DD But betul k , tak tipuu . hehehe .

notes : NAK TRUMPET ! -,-

Tuesday, March 15, 2011

BRASS SECTION :)



Setakat ni all those instrument , PERNAH dicuba :) hehe



Sort of Brass band instrument+a bit part of woodwinds :)


Only a word that i could say for now
* [ ONLY A BAND MEMBER COULD UNDERSTAND THE OTHER MEMBER ] *

It's a fact ! Hmm , bukan nak cakap apa lah . But memang terbukti -,- Hm , bila nak dekat competition , its normal lah if we all busy kan ? Busy with practise and all those things lah . Plus plus , if lagu yg nak dibawa , SUSAH ! Needs a lot of practise! For sure lah busy kan ? Klau kita tgok , wind orchestra SBP , they all lagi lah , everyday practise till midnight -,- we all nie , kem muzik dua minggu berturut only for 6 days . But bukannya 6 days teruss , only on weekend je kowt -.- tuu pun masih ada yang tak fhm ? Thats why im saying tat , BAND MEMBERs je yang akan faham keadaan member band yang lain even tak sama sekolah . Am i rite ? :| Sedih lah :( sedih sgt bila ada yang tak memahami , especially org yg disayangi , terluka weyh ! TERLUKA sangat . Haihh , tapelaa , ALLAH sedang menguji . Sabar Amirah :')

notes : ILYSFDM , pleasee do understand . * BUT ITS ALL OVER NOW *
THANKYOUU S.A.H.A.B.A.T



Refer to the diagram above :D Its not a DART okay but its an ARCHERY :D Yeahh , atau dlm erti kata lain , MEMANAH . sport game :) Haruslah ada makna kan pic ni ? Yeah , memang ada makna ! makna yang sangat sweet rememberance :DD Yesterday , hang out en . After celebrate bufday Fitt , dorang plan nak g karaoke but sorry to say mmg aku tade mood nak terpekik-pekak smlm :p jadiknye , we all pun pegi lah bowling :D then dh main2 , tgok2 skor saya above 100 lah bhaii ! hahah , im the WINNER babeyh :D *kerek sekejap* alaa , nasib je tuuu . Mna tak nye , yg main sume bowlers , tu sebab aku ckp itu semua nasib je menang :p hehehe . Lepas tuu , tak tahu nak g mna , tiba2 trgerak haty nak main ARCHERY :D Ajak lah mereka-mereka g sna :D hehehe. 1st time :o Percaya ? hahah , memang budus gila lah aku time main uh , asik tersasar jehh . Then , dh lama2 baru semua okay , fitt aku n aween :) lepas tuu , around 6 sumthg kowt baru pulang . Aku lah yang terakhir menghabiskan ARROW ku :p Sorry GIRLS :D hehe , aku memang glabah cket , so , lambatlah jadiknye :DD BESTT lah hari ni dgn korg ! Aku happy dengan both you babe ! THANKYOU SO MUCHH sygg ! before balik , lepak OLDTOWN and balik :)

THE MAIN POINT IS THAT , TANGANN AKU SAKIT WOKKK ! :( LEBAM , sakit and TERSELIUH :D HAHAHA , BAIKKKKK ~ SAKIT GILA NAK MENULIS TADI . Omagah omagah omagah -,- AREA SIKU , LENGAN , PERGELANGAN TANGAN KANANNNNN !!! :'( Sedih betul , seb bek lah BEST . Kalau tak sia-sia tangan aku sakit . HAHAHA .
JANGAN CABAR

Harap sedia maklum , memang hari ke hari , orang pk aku tade perasaan ? org egt aku sentiasa okay ? org egt aku nii memang stupido , and so on laa . Yeahh , terpulang lah if korang nak comment or cakap apa pun about diri aku . just wnna let you guys know lah kan , I'M NOT THE OLD AMIRAH :) In other words , i'm not the old amirah that you can always act me like IM a heartless person -,- Come on lah korang , aku ada perasaan lah . Lepas sorang sorang , ishh . Enoughh ! Penatt tahu ? P-E-N-A-T ! seriously . No one understnd me . Hm , semalam , 14 march . Ade je prkara yang tak diingini berlaku . Apa semua nieh ? Wahai kawan-kawan aku ? Korang pun tahu prangai aku mcm mna kann ? How can you did tis to me lahh weyhh ? Takfaham lah :| Agaknye , korang pk , aku nie kan mana kenal erti perasaan . yeahh . sebab tuu lah nak pijak kepala aku suka2 pun tade hal kan ? huhuhu , wlupun aku nih ANNOYING sgt kan ? But it doesn't mean aku tade prasaan okay ? Is it CLEARR ? or perlu aku terangkan detail lagi ? Hmm , one more thng , * JANGAN CABAR AKU , TAHAP KESABARAN AKU * ty . Once , bila aku betul2 dah tekad dengan kata-2 aku , means benda tu akan terjad jugak . mcm mna kau minta maaf pun , aku tetap akan terasa hati although aku dah maafkan kau . Yeah , aku pun tahu , aku byk buat salah kan ? But yeahh , aku tak dendam ngn siapa2 lah kan . Aku maafkan semua sekali :') But then , apa-2 yang terjadi memang akan terpahat dalam diri aku nih yee . Harap maklum . Especially orang-orang yang disayangi :) THANKS .

notes : Aku takde lah kejam sangat sampai tanak maafkan orangg :)

HARI TUA si KIDDY :p


Azlin Shahira @ my loveyy KIDDY :p


Yeah , si KIDDY , sangat sesuai maybe dengan tuannya :D Siapa lah tak kenal dgn tis macik the kecoh kecoh wann :p HAHA , yg kecik bajet tua nih . Kan ? Yeah yeahh , guess wht ? Today is her HARI TUA yang tak berapa tua :DD HAHAHA , so yeahh , HAPPY BIRTHDAYYY lah nyahh ! Mak tak sangka , tup tup , ko ni dah tuee rupenye ehh nyahh ? hahaha , lagi tua dari mak aihh :D * yezzaaa * itu yang nak dgr actly , hahaha . Bdn kicikkk lu tuu , pegi lah besar2 kan yee . Dah 17 nihh ! Boleh kawin dah :D * boleh ke ? * hahahaha . Hmm , wtv it is , have a blast babee ! And once again, happy the birthday lahh ! hehe , present jangan lupa sharing the share :D SHARING is CARING bhaii :p wawawawawa

notes : LOVE ya AUNTYY ! dun ever called her kiddy okay ? its specially fer me onyyyy :p

Monday, March 7, 2011

Sad and Depression Conversation -,-






















FARAH SALWANI AND FARAH SALWANA
HERE COMES tha TWINZyy ! hehe:)


Yeah , today . 7march2011 , MONDAY :) tak thu kenapa , mmg DOWN habiss lah today :( Since dpat 2 paper (result) , mmg BADLY down . Ya Allah :( Sedih lah . Cz maybe bcz , those papers , i cant achieve my target , tats da main thng maybe . I just dunnoe lah . Hmm , and and , luckily , after recess tadi , 5 period ohh FREE . Bio (2period) , PJ(1period) and BI (2period) . Alhamdulillah jugak , cz aku mmg takde mood nak study doh tadi ! Time kat dentist pun mcm diAWANg-AWANGAN jap , smpai nurse tuu asik mrh2 jeh -,- Siott jahh ! Then , after recess tuu , Dduk borak2 jeh dgn tis TWINZ and Nik :) *sorry nik , i tade pic you lah weh , hehe* hmm , but so sorry to you guys lah , aku mmg tak tahu kenapa dgn aku tadi , mcm lost control babe . Sedang2 aku brcerita perihal kehidupan ku yang menyesakkan diriku selama ini , AIR MATA ku mula mengalir tanpa henti seperti air terjun yang trun dari GUNUNG LEDANG * ceyh , HIPERBOLA nauuu* hahaha , hmm . tak tahuuu laaa . But aku mmg agak lega after lepaskan segalanya weyhh :') seriously ! THOUSAND thanks babe !

Eventhough u all suruh aku jumpa Caunselor , maybe not now . Huk2 , tadi aku suruh teman jumpa caunselor , korang tanak :( sedih aku . huk3 . tapela, maybe aku dah lega skrg :) Aku dah boleh nak bernafas dgn tenang wawawawawa :D HAHAHA , sengal jeh . Whtever it is , Thanks jadi " cry shoulder" aku :p *bak kata NINIEY* hahaha , LOVE YOU lah kawan :))


Wednesday, March 2, 2011

AKU KAN KURANG AJAR EN ? wekk !

Tepat jam 12.00 am , bertarikhkan 2 MAC 2011 bersamaan 5 Rabiulawal 1432H , REMINDER di handphone ku pun berteriak-teriak kegembiraan ! Wahhh . Tarikh nih lah ! Semakin lama , semakin dia berteriak2 kepada ku , sekadar memperingati . Tetapi , malang sungguh , aku hanya mengendahkannya tanpa rasa bersalah . Sedang aku mengulang kaji pelajaran , dan jam menunjukkan pukul 2.00 am , dia berteriak-teriak sekali lagi . Urghh ! MENGACAU betul ! Rupa-rupanya , aku lupa nak matikan REMINDER itu :| -,- Sengal betul . Dan ! Sekali lagi aku membiarkannya begitu saja . Kejamnya saya ?

HAHAHAHA , Soo whattt ? Aku kejam kee , kurang ajar kee , jahat kee , gila kee , APA KAU NAK BUAT ? Hehehe , aku tahu , segila-gila aku , seClum-Clum aku nih , kau sayang aku kan ? HAHAHA *perasan sekejap* Tapi tape pun kalau kau tak syg aku cz AKU SAYANG KAU LAH KAWAN ! mana boleh aku lupa BIRTHDAY kau ! Huhuhuhu , aku saja TAKNAK WISH ! Soo what ? Kau nak buat apa haa ? Haha , elehh , dulu pun , time form4 , ADA KAU WISH AKU ? Kejam kan kau ? Dah lah duduk sebelah aku jeh ! Owg lain wish aku , kau buat derk jeh . pehh -,- SEDIHH wok ! :'( And birthday aku pun jatuh pada hari EXAM kan time tu ? huk3 .

Apa-apa pun , HAPPY BIRTHDAY BABY SOYA

* nie lah my BABY SOYA , haha . SURAYA BENTALIB .*


sayangggsss ! Mmuahhx22 lah ! heheheh , HOPE all your wish COME TRUE , insya'allah . MOGA PANJANG UMUR and MURAH REZEKI :) PRAY FOR OUR SUCCESS BABE ! 9A+ eah :D BAIKKKK !