Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, February 2, 2011

Thank You so much sayangg !


* Anith Athirah and Aziefarahanie *

* Asnawi Aminudin *

*Syahir Nordin and Naufal Roslan*

* Hasnul Fahmi *

Yeah . Anith and Azie ! :) Thanks , temann aku tadi :') Memang probleming lah tadi -,-" aku tak tahu lah , maybe dats the BEST decision yang patut aku buat kan guys ? Yeahh ! Aku tak thu why tadi tiba2 teringat Azie ssgt :| Tuh yang sanggup lintas dari DP ke MP balik *dlm keadaan hujan* huhuhu , then jumpa at Starbucks Mp :) Anith, Azie , Caer , Nawii and Semul . So , dowk lepak situ kejap. Rasa mcm nak peluk je Azie tadi , seriously weyy , huuu ~Thanks lah eh kawan , kau memang memahami aku . Tadi jugak , ada jumpa Naufal and gang Muooo dia . Hahahha , bak kata En. Naufal " segan nak tegur " LOL , sengal gila . HAHAHA , tape2 , i fhmm :D Then nak balik tuu , Azie pulak balik dulu dpd aku . And Anith pun dh balik . Tinggal Nawi , Semul and Caer :| So , dduk lah lepak-ing ngn dorang jap kat Big Apple :)) Agak tenang cket lah dowk ngn dorang , asik dowk gelak-gelak. Huhuukk , you guys sporting the ting lahh :D Thanks ssgt ! Buat aku senyum kejap tadi , huuu ~ Thanks guys ! Azie , Anith , Semul , Caer and Nawi ! :')


notes : Aween , Fit and Rafiq ; Bukan aku tanak cte tadi , korang pun mcm mlas2 je nk dgr kan ,plus aku tanak serabutkan korang dgn masalah aku. And aku jumpa Azie cz aku tahu Azie phm aku and i need SOMEone utk luahkan perasaan tadi wehh , SORRYY korangg ! Btw , aku sygg korangg semuaa tawww! Triplee "B" :')