Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, February 19, 2011

Si comeyl :D


*Herlysa Balqish @ Aqeesh *


Tu diaa , budak kicik yang menjadi MANGSA BULI guer , HAHA . Cian dia , dpd kicik , smpai skrg , asik kena buli jeh dgn maksu dia * me * hahaha ! geramm nauu , dia comeyl ! hehe , and and , suka sgt bila dia nangis ! PUASSSSSSSSSS :DD * pehh , sumpah , kejamm ! :p * Kasihan bangat budak nieh . Baru hari nih jumpa dia balik , dh lama dia tak join adik dia dduk sini. Skg bru dia rinduu kat umah nek su dia ni :D Nak harapkan dak abang , hampehh -,- Nak ikott parents dia jehh , jalan2 je tahuu -,- Biau ar dia . HAHA , yang penting , best bila kenakan Aqessh ! haha , bila dia nangis tuu , lagi lah bertambah2 jahat gelak aku , *EVIL LAUGH* haha , baikk dohh ! Tadi pun dia nangis cz ak tanak bg dia chokichoki . Sbb dia tanak teman ak lunch, AHAHA , mama dah marah2 dh . cz mama ckp ak mcm bdk kicik , kena teman :pp HAHA , biaa laaa :pp Tapi tapi , rasa brslh plak kat bdk kcik nie. Cz tadi tiba2 tgh on9 dlm bilik , dia ketuk pintu , and dia kata " Maksu , nahh , ice-cream " sambil tersenyum dia bg . baikkknyaaa anak buah aku nihh . Sedangkan maksu dia nih punya lah kejam asik dok membuli jeh . HAHA.

notes: Tapelaa Aqeesh , bila lagi lah maksu nak buli awak kan ? :DD RIndu betul !