Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, February 4, 2011

MerOngeng bersama :D

*Mas Amira Amin*


Yeah , tu dia . HAHA , memang merongeng abess lah dengan sista nie :D Baikk punya ;) Nie semua kes boring punya pasal lah nie , hee ~ Dh dia pun boring , begitula jua saya :D thee , kita pun hang Out sama , tapi kejap jee . Cz masing masing ada hal , klua dlm kul 1 and blk around 4 sumthg :) Atas jasa baik macik kite nie "Amira Amin" , hahah :p , dia lah yang fetch saya dirumah dan hantar balik . huhuuhu , terimas lah yeah sis ! Actly , tak tahu nak pegi mna . Igt nk lepak QUAYside je , den tak jd ,so pegi mp sje . Smpai2 je , MAKANAN tumpuan utama *tak breakfast+lunch* hee ~ Kita pun singgah le at Kenny Rogers . Dh tu , siapp lupa mana tmpat dia . HAHAHA , lawak ! Siap call Farah , tye kenny ka mna , but then , tgh2 call uh , alih2 , Kenny kat depan mata dah , haha , sumpah sengal !

After tht , kita jalan2 lagii2 . Nak pi bowling , ramai pulak * aduiyy , cine rye pun ramai * Tak jd , kte pegi In-box plak. Ramaiiiiii jugakkkkk ! :( AT last , pi wonderlaand jeh . Dowk karok2 kejap , then , main game , and PULANGG ! :D tapi tapi , sumpah penat ! Penat GELAK ! HAHAH , bayangkanlah , dari 1st naik kereta asik KETAWA jehh, brcakap jehh , non-STOP ! Al-maklum le , dh klua dgn aku nie , memang kena byk ckap :D HAHA , maaf yee sis ! Buat you rasa rmas pulak :p Haha , anyways, memang GEMPAQ lah klua dgn awak ! haha , sbb happy jeh , hilang segala masalah kjap :) Ada time HANG lagii eyh , bawak si CUIT-CUIT sekali ! hahahahahahaha ! TERBAKAUUU :p


notes : Keluar dengan SI CANTIK @ AYUU nie semalam , memang HAPPY :) hehe