Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, February 1, 2011

Junior yang PALING SETIA


* Aimi Zawani Aziz *


Sobs sobs :'( First time oh post pasal junior . huk3 . Hm , yeah , nie Aimi now 16 years old :) Dia lah satu-satunya band members yang SANGAT sangat SETIA dkat band. Seriously and dia tak penah nak sakitkan hati orang * for me laa * Dia seorang yang a bit shy shy cat one :D sweet , shawty gurl , nicee :) * memang harus dipuji punn * Time dia form 3 , dia selalu dtg band . Dia tak cmpur sgt ngn mmber badge dia yang lain. Even dia kena dtg band sorg2 pun, dia tak ksh :'( Dia still can go on , siapa nak kawan ngn dia , kawan lah , tanak , dia takde nak kisah pun -,- huk3 , betul ohh . Tak cye tye dia . kan Aimi ? * tapi kkdg minah dia boleh tahan gatay juga nahh * HAHAHA :pp Maybe atas berkat cara dia yang baik, lembut , and tak pnah marah2 sgt , at last she gotcha 7A1B ! For her PMR result , gempaQ kan ? Even tak dpt 8A's but still gempaQ ohh ! Chayok lah Aimi . huu , i'm proud of YOU ! Junior TRUMPET :)


Some words for you :
Dearest sis,
Tahniah lah yee dik cz dapat tawaran to MRSM GEMENCHEH (mjsc gmencheh ) kan ? Yeah , congratz bangat! huhuu , grab ur opportunity dik ! yeahh yeah ! kat sana blaja betul betul oh , susah nak beat bbdk pandai nie * maybe , Aimi takde hal punya kann , cz Aimi pun pndai juga :) * hmm . Tpi yang sedihh nye , senior trumpet form 4 ? :'( :'( TAKDE dah :( Aimi sorang lah yang paling setia kan ? Sekarang dh tade dh , huk3 , sedihh ohh ! Gee pulak dah pindah schl . Nextyear , ktorg yang fivers nie dh blah , nmpak gyenye , senior trumpet , fomr 4 lah ehk ? Haieee , hopefully still can carry on lah masing masing . Btw , doa'n kejayaan ktorg for upComing wind orchestra comp. (w.o.c) yeaa :') Doa'n ktorg dpat buat trbaik , jauh lebih baik frm last2 year. Insya'allah . K laa sis , last but not least , JANGAN LUPA ktorg kat sini yea , band members especially yea ! Ktorg sygg Aimi lah :') take care ! Love yaa


notes : Jaga diri and Study smart Aimi (!)