Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, February 1, 2011

Ended my day withh ??


* Fizie Fanta and Naufal Roslan * ( nak jelas , sila click image )


Yeah , ended my day with wall 2 wall with tis two guy :) Before tat ada wall dgn Hasnulfahmi and Fadhullah Majid . Tiba-2 jaa hamba Allah yang dua org tuu hilangg , jadiknya , wall sjaa with another two guy nie , plus kebosanannn deyhh . Hee ~ But then , the thng is tat , Fizie Fanta nie , agak saya tidak kenali yee :p Tiba-2 buzz me and asked for wall 2 wall -,-" Ak nie pulak kes tgah boring kan , soooooo . On sjaa lahh kan :) hHAHAH , pic diatas lah hasilnya . heheh , Naufal pulak asik dowk ilang-ilang sekali lagi , busyy GAMING dia tuu laa . Isk3 , org suruh ajar , busy pulak die . Lawan ngn kawan2 , aishh =,=" * saja buat ku menanti , eceh * HAHAHA , tade laa , sjee jee actly . kes bosan punya pasal lah . Plus , Fizie Fanta nie pun bosan , sooo , ada geng lahh kan ? Dah chat2 tuu , tiba2 jam menunjukkan pkul 2.15am . Ak rsa lah kan , Fizie nie , sakit kowt . Smpaikan 2.15 pagi dia kate " Lekk luu , moning lagi lah " Yelah kan Fizie , moning sangat lah nie kan . yeah , memang morning but then , ini TENGAH PAGI , dalam erti kata lain , TENGAH PAGI-PAGI BUTA!! HAHA , aduiy aihh =,=" Mata ini sudah tidak boleh tahan ohh , you memang lah boleh tahan Fizie oihh , banyak benda nak buat dlm satu masa . Bak kata you * tekno kat hujung jari u kan ? * nahh , bagus lah tuu . So , i decided , out dulu . But then , sempat updte blog ja . Hahaha :p sajeeee , hehe . Btw , nicee meet you Fizie Fanta :DD


notes: Fizie Fanta niee 18 sudah sekarang :) And dia ex-MOZAC . Sekiann .