Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, February 20, 2011

Dugaan -,-

Haiee , dugaan . DEMAM lagi =,= tak tahu kenapa . Since hari tu , tiba2 sakit tekak teramat lah *but still can play my "boyfie" tuu , trumpet* hehehe , yesterday , got "MERENTAS DESA" . Baikk dok ! Aduiyy aih , egtkan tanak lari cz rasa rasa mcm tak larat nak demam * ceyhh , bajet saja * Tapi at last g jugak , niat nak jln jehh , mlas nk amik port mrentas desa tahun nieh . Tapi tah mcm mna , ak n tiqah mohktar boleh pulak lari bersama and at the end , both us DAPAT POINT for rumah hijau lah :DD TERBAIKK lah wok ! HAHAHA , sakit sakit pun , lari jugak aku nieh ? Siap nak dpat POINT , hehehehe ~ Hm , amik kauu , baik2 sakit sikit3 , skang dah melarat g demam . Aishh -,- PAKEJJ DAH LENGKAP ! From SORE THROAT trus kepada FLU kemudian kepada COUGH and lastly FEVER :(( Hm , nk buat mcm mna , ALLAH sedang menguji :| SABAR miko SABAR :') But seriously bhai , i dnt have mood to study , but it still some mood lah , huk3 . DUnnoe la , petang nie boleh pegi or tak tuition chemistry yang tertunggak semalam . Insya'allah lah kalau terlarat :) AMinn :)

notes : TUHAN sedang menguji kamu AMIRAH , be patient .