Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Tuesday, February 1, 2011

Best kan kalau.. ( jealous )




If review balik tis pic , is about what actually ? Hmmmm . Its about a guy with a girl , yeahh . In other words tat it's about A COUPLE . Soooo sweettt if tgok pic nie balik kan ? yeah , memang sweeett punn . we can see tat tat guy seems care gila kat girl tuu kan ? Huhuhuuhu :') Actly , no point pun nak post tis thing . hee , saje je . Just cm , agak 'jealous' lah kowt , tgok da sweeett couple (s) out thre -,-" yang gila-gila , yang act like just frenn but da truth is tat they both was a couple and sangat sayang-menyayangi, periang , yang boleh kamcing dgn kita lah :') Gila sempoii ohh , teringin betul . Dialah kawan kita , couple kita , bestfren kita susah senang , selalu buat kita gelak and and da most imprtant yg pndai jaga hati and Happy Go Lucky :) Yeahh , itu memang best gila kowt . huhu , but no one is perfect ( quote yang FAMOUS ) huuu , Kadang-kadang kita bosann dengan seseorang yang selalu sakitkan hati kita , and baruu sekarang nak berubah semua kan . Dia tak tahu hati kita , bila kita dah start berubah . Hmmm , dia buat kita , but tak tahu kesannya . Jangan ingat kita nie tade perasaan and terus setia dengan orang yang ANNOYIng * aku pun annoying jugaa :D * hahahaha . Hm , ntah lah . Aku pun tak tahu kenapa dengan aku skrg . Whtever it is , SPM dulu lah bhaii :) Yeah , SPM dulu okay :D

notes : Kadang-kadang selalu nangis nangis sendirian . "NO ONE UNDERSTAND ME"