Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, January 1, 2011

A SDARIAN GUY :pp

* Hafidzuddin@PYM and Azim Mokhtar *



Yeah ! As shown in pic , one of them pkai baju SDAR ( sek. dato' abd. razak ) kan ? Yeah ! dlm ramai2 budak SDAR , ak jz kenal dorang berdua je laa :pp HAHAHAHA , seriously ohh , tak tipuu . Not bad lah kawan ngn bbdk nie , Ops ! Bbdk ? HAHAHA :D they all , sme age dgn ak la :) Now dah sama2 FORM 5 ! Yeahh ! hehehehe :) Baik dgn dorang pun tak disengajakan kan ? ttbe ak baik ngn dorang . HAHA , selesa lah kwn ngn korang sbb korang ley masuk ngn kepala ak nieh :DD Seb bek ler korang tak jnis yg snstf sgt , and "pemalu" , haha :D Hmm , dorang nak balek ostel dah ( SDAR ) , so , ttbe rse sdeyh , AHAHA , poyo seyhh ! :pp Lalalalalalalalala~ HAHA :D yelaa kan after diz masing2 dh busy , dulu ye laa , form4 , still ley texting slalu la jgk , now mne nk boleh kan ? Lagi2 korang en , SBP :) For sure busy bebenauu , huhukk :| pape pun , wish u guys GOOD LUCK utk nextyear okay ? :) And jgn ler nak smbong2 dgn aku eh ? ;( hahaha :p Okay dude , bye2 ! Take care doe ! :D Nextyear maybe ak dtg SDAR lagi :p If W.O.C (windorchestracomp.) buat kat SDAR lagi , hehehe :)


notes : PYM ! Kau jangan nak menyombong ngn aku lah der ! :p Sama jugak Azim ! Haa ! lagi satu , Azim , kate nak bg aku NOTA kau ? HAHAHA :D Smpai skg tak post-post agy , haiee-,-'