Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, January 31, 2011

Lama Tak Chat

* Naufal Roslan *

Ini dia sorang lagi yang menemani ku semalam :D HAHAHA , sengal betul .Dia pun gila-gila juga as Rara Kent tadi . HAHA . Lama tak chat dgn dia . Since lastyear kowt , then , suddenly semalam , tataw apa mimpi you kan naufal tiba-tiba tegur i . Awwwwww , hahaha , gud2 , tak sombong . Macam nie lah kawann :)) Then , we're just Wall 2 Wall together. Seb bek lah you pun rajin bebenau nak melayan i semalam . Haha , boring duhh :| * tapi you banyak kali hilang hilang lah pacik * Bak kata you * Sorry lah , byk mkn semot kowt , tuu yang lupa * HAhA , lupa nak reply wall post , haiyaaa Ahpekk :D Bila tgok2 balik , hOt jugak mamat nie , HAHAHA * to en.naufal , jangan lah nak perasan ssgt yeaaa * As dlm pic kat atas nie , fuuhh , gila JAMBU bhaii , hahahaha :D But its nicee lah Naufal :) Dah lah dgn pinky shirt dia tuuu , awwwwww :pp Sengal betul Naufal . Pape pun , thnks again yee kawann ;) Aftr tis jgn nk dowk menyombong lagi okeyhh ? ;) Buzz buzz lah eyh klau on9 tuu , al-maklum lah , i mana nak tahu u balik rumah ke tak . Kan dah dduk OSTEL :pp HAHAHA , yeahh , dia Hostel Life skrg , at SM Teknik Melaka ( bkt. piatu ) skrg :)

Nia haa , post dia , haha

notes : Thanks fer the chat yesterday pacik Naufal :) Till keyboard meet Facebook meet YOU again buddy ! Adiosss ~