Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Friday, January 7, 2011

Lama nyaa -_____-


* SCHOOL *

* FIVERS mghs *


Its 2011 already ohh ! :) Life getting BUSY sudah -,- At about 7 days dah tak update diz blog kan ? huu , yeahh , seriously rinduu ! At tis blogg ! :') Finally , tiba-2 , datang mood nak online . HAHAHA :) Dats why trus update. Hm , ohh yea ! As shown dlm pic , its all about SCHOOL and SENIOR ! hehe , al-maklum lah , FIVERS mghs SUDA :pp Hahahah , knon senior habes lah nie kan stpm tuu :DD Tapi dunnoe why , smpai skrg pun tak terasa diri nie senior -,- Masih ingat diri ni form 4 , :p hahaha ! Hm , pape pun , noe wut ? 1st day school , dah ada homework belambak gila BAB . Ish3 , and and ! 1st day dah ada PRACTISE doe ! Till thursday , semalam lah :( Penat , but its still okay cz ada lagu baru kan ? i loikee :) But the sad thing is tat , dah 2 days aku letih gila and tak studyy pun ! :'( After buat homework , trus tidur , seriously LETIH :| Tak tahuu kenapa , mmg nak tdur awal je , haiee . Frm now on , dah kena pndai bhagi masa ar , if not mmg truk jdknye , Plus wit tuition class on saturday and sunday , seriously pack doe schedule ! :| Hm , tapela , setahun je lagi MIRA :') Like mama say " Tapela , only 1 year left , sacrifice la cket for ur future juga " . Hm , yess mama , ur rite :') Thnks fer tat !


notes : Err , tiba-tiba rasa mengantuk . nid to sleep lagi :D Till keyboard meet me and you again ! :) Papai !