Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, January 19, 2011

Huhh, seriously , lamaa gila tak update blog =,= No timing lah , busy saja :| today pun actly ada prctise * band * but got xcuse , ayh xdpt amek ptg :| ntah ape je yg dorang main ari nie , dh trtggl satu hari . Huk3 , plus , actly today quite tiring doe ! Huuu ~ In tis few days , byk gila benda yg brlaku . Seriously ! Dugaan sgt ouhh , yang sedih , yang marah , yang kelakar , yang 'jealous' hahaha , yang kecik haty . Fuhh -,- segala bagai lah :pp Susah nk describe bnde tuh mcm mne , heheheh :D Yang jelasnye , dh dua hari brturut , ak trtido sebelum habis buat hw , goshiee -,-' aduduh . tak tahu kenapa , nak kate letih ? tak jugak , tak pegi band pun diz week , hmmm . Pelik lah , nak katekan penat ngadap lappy or pc ? hm , yeah , maybe laa kan . Huu =,=' But now , tanak dah bnde2 tuu , nak try concentrate at study :) * insya'allah * klau ptg2 tuu , nk on9 n update cket2 , tapela . If mlm tuu mcm tade mse jekk , smlm pun buka pc just nk print assignment * eceyh * bm punye . and list name BB , tats all , pastu trus off .

But the best thng ws tat ayh bwk buka puasa at mcd smlm :) Yeah , smlm saya puasa ! hahah , bak kate soya " Puasa kcik aty kee ? " haha , tak lah soy , aku puasa " TENANGKAN HATI " , ade ke ? haha , tapela , kita kasikan ade jugak :pp pape pun , macik soya dh langsaikan janju dia ! Nak belanja mkn ! HAHAHA , tadi , tgok2 kat kntin , waffle abis , so , kbetulan soya tgh beli beeHOON tomyam , dengan tak semena-mena , ak jerit dr blkg " Soy ! TOmyam satuu ! HAHAHA " seb bek soy kenal gak ea suara aku , egtkn dh lupa :pp Then , i gotcha ! I dapat tomyam dari soyaa ! hahaha , thankyou soyaa ! seb bek waffle tade , klau tak , itulah yg kau kena blnje :pp

notes : Soya mmg siaww taww ! Saje jee buat aku CLUM2 , hahaha :DD