Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, January 31, 2011

Another SDARians *But already EX-sdarians*


Kiki * nama panggilan * ( Rara Kent )

Yeahh , another SDARians :D If before tis just kenal dgn Pym n Azim , tis time the EX-sdarians pulak :DD Hahaha , kenal scara tdk sengaja punn . Dia 18tahun sudah , means ex-sdar lah :p Nie semua Niniey Kamarudin lah nie , HAHAHA , * ceh , nak slhkan niniey plak * Hm , tak igt lah ak or dia yg add dlm fb , but then tiba2 ak ada comment at his pic :) Pic yg atas nie lah , awwwwwwwwww . HAHA , then , tah mcm mna , boleh baik baik pulak . Then , smlm mmg bored gila . We just chit chating each other at my wall post on his wall :D Panjang pulak crita bagai , smpai almost 40 comments i guess . huhuuhu , saje jee . Nie dia , comment kami , HAHA , tapi not in FULL version lah :D


*nie lah pic comment trsebut*

Dah merepek merepek segala dah dlm post tuu , hahaha :D Boring punya pasal maybe :D Anyways, thanks yeaa Rara Kent @ Kiki cz rajin nak melayan karenah guer yg agak masuk air semalam . Bak kate you , dah bukan gila tapi GILA BABI :D HHAHAA , babi jenis apa pun tak tahu :p And and , nice 2 meet you buddy ! Ex-SDARians Guy :D HHAHAha , ANDA ORANG YANG KETIGA :D


notes: Arigatou arigatou ! Nextime borak lagi ea , and jgn pulak dowk smbong wahai Rara Kent oihhh :DD Hehehehe :)