Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Monday, December 27, 2010

WebCam-ing :)


* Opss ! HAHA :D *
Herryl Harris the BRO with Myko :)


* isn't it , we're CUTE , haha :p *
Herlysa Balqish @ Myko !


Yeah yeah ! Pic-2 di atas baruu je snap ! guna cam kat LAPPY lah kan ? HAHA , tngok pun tahu kan ? :p Bosann gilaa kowt , tataw nak wtpa , ttba dengar suara bbdk cumeyl nie jerit2 bagi salam , ak yg dlm bilik dah tak tentu arah dah , HAHA :D excited jugaa ! Rinduu bbdk kicik nieh ! datang jugak dorang ! Well , nie lah pic kami , ketika boring-2 , hehe :p Dpd dorang dok kcau ak on9 , kasikn dorg puas aty cket . bukan main lagi suka amik gmbar . Pic dak abang yg kat atas nie , dia yang tekan sndri . haha , nak sgt tekan sndri , haa , kasikan ! Adeyh , letihh nak melayan anak-2 sedare ak nie :| Tapi still happy , cz mereka CUTE ! HAHA , mcm anak cinaa dah ! tambah-2 tahu ckp cine ! Pehh -,-' JEALOUS seyh ! :( Dulu tadika bljar cket2 je bhsa cina , bbdk nie , baru 4 tahun dah tahu ckp FLUENTLY bhasa mandarin ;( Jealous ! Jealous ! HAHAHAHA :D Tapelah , dorang boleh juga mengajar maksu nie ckp cina kan ? Heheh ,dorang klau dtg , tak sah , kalau tak nyanyi lagu cina dia yang tah apa-2 , satu ape pun ak tak fhm :pp HAHAHA:D Dorang je laa yg fhm , heehehe . Okayy , dats it ! Itu saja :) Sekian .


notes : Herlydia Amani , adik mereka , pic tidak ada sebab dia kicik lagi , so , saya tak berani nak bawak masuk bilik amek gmbar segala bagai , sat g nangis , MATI GUER ! HAHA :D