Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Wednesday, December 29, 2010

Twinz ! * name *




Again ! hehehe , sekali lagi , webcam-ing bersama Mira KOWT ! Awww awww , hehe :pp dh lama tak webcam ngn minah sowang nie , huu ~ Tiba-2 tadi dapat invitation dpd dia , heee :D Nak tanak , webcam je ngn dia . Dh la , tgh serabut tadi , hahah ! You memang saja je kan mira? Nk tgk muka skeleh i nieh , haha ! aduiyhh , btw , SANGAT SUKA menyakat DIA ! heheh , nie pun , prnt scrn pic dia , dia tak tahu :pp * actly , dh bgthu , tapi dia leka dgr lagu , so tk nmpk apa yg aku type :DD * Kemain lagi dia mrh2 aku tadi , hahaha ! Suka3 ! SAKAT YOUU ! Heheh , hmm , btw , I LIKE THIS PIC sayangg ! :) Huhu , nextime wc lagi ea ? :pp Tadi wc kejap je en ? -,-' huk3 , lgpun u kan tgh busy KENAKAN boyfie sndri , hahaha ! * buka acc. bf die , at da same time , bf die online :| * ak xpnah kena lagi , but i pnah kena buat dgn orangg , grrr ! gramm gramm ! ;( huk3 tapii SABARR je laa , haha :')


notes : crdt to MIRA KOWT ! Nahh , take ur picxa ! HAHAAHA :D Cumeyl kann ? :))