Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Saturday, December 4, 2010

Suwaayyy !


* gambar di atas dirujuk * Seperti yang kita sedia maklum , pic di atas ialah picture dessert terhebad di Melaka :) Sangatt sedap kalau dilihat kan ? Rasanyaa pun sedapp bagaii : Lagi2 kalau GULA MELAKA dia maniss-2 PEKAT-2 ! Kannnnn ? huhuhuhu , SERONOKK :p

Haa ! maaf lah sekarang masa untuk maki-meMAKI sekejap : The damnfully shitto punya cendol ! Aduiyy , hmm . Nie semua Fitt lah nie , dia yang kempunan makan cendol , aku pun turut serta pulaa : Dah baguihh lahh , then , tadi hang lah dgn Fitt nie , hmm , pkul 5.20pm aihh , baruu aku smpai DP :p * maaf lambat fit ! * Then , dtg2 jee , kami terus tgk MOVIE :) igt nk tgOk RAPUNZEL , tapi lmbt pula cte tuh , 6.05pm , so , kami decide amik cte The Social Network :D * PG 18 sebenarnya , tapi , woahh ! KAMI LEPASS :) * huhuhu , TERBAIK lah Fitt ! Hak3 , hmm , Fitt tak biasa buat benda nie , seb bek lah aku nie pulak ada pengalaman cket , heheh , so kami lepass daripada diSOAL umur ? :p

Then , aku laparr ! Dari tengah hari tak mkn apa , pagi tadi mkn ape lah sangat :( Kami pun , berlalu pergi ke HOT AND ROLL seperti biasa :D Aftr tht , we all , hijrah pula ke MP . Masuk2 MP je , kami berbicara sesama sendiri , nak pegi mna ? NAK CARII MAKANAN LAGII ! LapaRR ! :( B4 tht , trjumpa plak baju2 nicole yg GILAA SALES ! Woah , kami pun apa lagi kan , beli lah satu , sama ! HAHA:D Seb bek aku amik kaler lain , klau tak memang dh sma dgn fitt :D After tht , kmi naik FOODcourt MP , fitt nak juga carik CENDOL : * aku pun sama actly * At last jumpa juga , pergh , Cara orang tuh buat .

  1. Dia letak cendol and kacang merah :
  2. Dia letak SANTAN PEKATTT ! Banyak2 :
  3. Dia letak ais hancur tinggi-2 :
  4. Dia letak GULA MELAKA PEKATTTT ! :

Fuhh , nmpak gila sedapp ! tak sabar nak mkn , then , kami pun mkn lah sma2 : Dh lama2 selepas itu , prut ku , TEKAK-ku , aduhh , MUAK ! Aishh , gilaa lahh . Seriously nak TERMUNTAH : But tahan , then , cendol tuh tak habis lagi : FIt pun tak habiskn cendol dia . Dah bagus lepas balik umah , hambik kau ! MUNTAHH2 segala bagaii ! Uihhh , ya allah , PERIT tahuu ? * nie semua gara2 CENDOL lah nie * ceyh , nak slhkan cendol , pdhal slh diri sndri , mkn tak ikut time : Aduiyy , tapi tak kira ! NAK JUGAK SALAHKAN CENDOL ! Huk3 :( Mogok ! Tanak mkn cendol , SEBULAN :((

notes : Alahaii cendol , kau sengaja cari pasal lahh =,='