Everything happens with a REASOn . While , JOURNEY is made to show us the DESTINY.

Sunday, December 5, 2010

So Sweet :')



KFC :) Yeaa , hm , sedap kan ? awwww awww , huhuhu :p tetiba mengidam mcm-2 , hahah , al-maklumlah sakit-2 nie :D Hm , nie nak share satu story nie . Ada laa , sum1 nie cerita kat aku ex dia sangat SWEET . And dia sangat sayang dkat ex dia tuh . Ex dia caring , romantic and so on lah kan . Hmm , slh satu crita menarik dari dia , ex dia slalu anta DELIVERY dkt rumah dia if dia merajuk , awwwwwwwww :) sangat comeyl ! * mmg la ramai dh pnah buat , tapi aku nak juga ckp SWEET ! * Tapi kan , seb bek lah KFC tade delivery , if not msty untung gilaa punya * tiada motif *





Yeaa , ini salah satu fastfoOd yg ada delivery ! :) SERONOK ! * mcm selalu buat plk * heheh , hmm , yeaa , bnda nie slalu kami order bila the whole family lapar , and kemalasan nk kuar beli mknan :p hmm , tapi kalau bnde nie jadi bahan utk pujuk pun sgt sweet oww ! Huhuhu :) gila best .









HAHAHA :D Sebenarnya , nak cerita kan pasal McD nie jee :p Saje nak kaitkn fastfoood yang famous2 mcm nie :) Hmm , yea , kawan saya tuh , ex dia slalu hantar bnde nie laa kat rumah dia . Gilaa masyuk wa ckp lah ! Huhuu , al-maklum la , diz thg pun delivery kan ? So , senang lah dia nak menghantarnya :) Dia kata , ex dia hantar bnda nie if dia merajuk . HAHAHA:D baik punyaa cara nak pujuk , TERBAIK lah kan ? * jealous juga oww bila dgr dia cerita :p * Dari situ dpat describe lah , yg ex dia tuh , CARING@SWEET seyh ! Aduiyy :) Untung kau dpat dia lah kawan , tapi nak wt cmne kan , tade jdoh antra korang :'( Aku pun tumpang sdeyh , huk2 , haiiihh :| Tiba-2 lah kan ? aku terasa mengidam pulakk kat McD nie ! haishh , nak sekarang boleh tak ? Hehehehe :) * jangan perasan lah miko , spe pula nk bg kau mlm2 buta cmnie :p * Alaa , just wondering jee laa , if ada lah kan FAIRY kee sape2 kee , tUp-2 ada Mc-DELIVERY kat depan rumah ! HAHA:D gilaa masyukk :)


notes: Haiihh , bertuah ow kawan saya tuh :) aku tumpang gembira dgn kenangan kau der !